Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ενσούε – Αποτέλεσμα

Από την ήμερα που δημοσιεύτηκε το πειθαρχικό παράπτωμα του Ενσουε, που δεν ήταν το πρώτο ούτε φέτος αλλά ούτε και στην περσινή σεζόν, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ κάθεται σε ανάμενα κάρβουνα για την απόφαση που θα παρθεί.

Από την μια, ξέρουν τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του ποδοσφαιριστή και ποσό μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, αλλά επίσης γνωρίζουν ότι δεν είναι και το καλύτερο παιδί και εμπλέκεται συχνά σε αψιμαχίες.

Από την άλλη, έχουμε τον προπονητή μας τον κ. Τραμεζάνι, που προσπαθεί να βάλει πειθαρχεία στον Αρχάγγελο με κάποιες μεθόδους. Αυτές δεν αρέσουν σε αρκετούς ποδοσφαιριστές κλειδιά για την ομάδα. Κάποιοι ξεσπάνε και κάποιοι άλλοι μουρμουράνε.

Επίσης. Ο προπονητής μας τον τελευταίο καιρό δεν τα πάει ούτε και αυτός καλά ποδοσφαιρικά και ούτε αυτός μπορεί να συγκρατήσει να νεράκια του. Το άλλο γεγονός είναι ότι, το συμβόλαιο του προπονητή μας λήγει αυτό το καλοκαίρι και δεν γνωρίζουμε καν τι είναι οι προθέσεις αυτού και τις διοίκησης μας, εαν δηλαδή θα είναι και του χρόνου στην ομάδα μας. Μπορεί ακόμη, πράγμα που δεν θέλουμε, να μην βγάλει καν την χρονιά ξέροντας πως λειτουργεί ο πρόεδρος μας, όταν θέλει να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια μας.

Μπρός γκρεμός και πίσω ρεύμα, λέει μια παροιμία. Σε ένα poll που διεξάγαμε για μια μέρα, το ποσοστό των ΑΠΟΕΛιστών (739) που θέλει τον Ενσουε να μείνει στην ομάδα μας είναι 87%!!!.

Είναι ένα πολύ ψηλό ποσοστό που πρέπει να το λάβει υπόψιν η διοίκηση μας. Γνωρίσουμε την πελλάρα που έχει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, αλλά στο γήπεδο δίνει την ψυχή του για να πάρουμε την νίκη, και αυτό ο κόσμος το εκτιμά.

Βάση με τα πιο πάνω δεδομένα, οι περισσότεροι ΑΠΟΕΛίστες θέλουν τον Ενσουε, να παραμείνει στην ομάδα μας, γιατί τον χρειαζόμαστε. Επίσης ο προπονητής μας κ. Τραμεζάνι, πρέπει να αλλάξει τακτική, γιατί ο Αρχάγγελος δεν είναι στρατόπεδο συγκεντρώσεων. Ο Ενσούε, δεν είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει παράπονο. Είναι ακόμη 4-5 πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές μας, απλά ο Ενσουε αντέδρασε πολύ λανθασμένα.

Να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους και να κάνουν μια νέα αρχή, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του 28ο πρωταθλήματος και του #DES7INY

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet