Επανεκκινούμε αποτελεσματικά

restartΤο πρωτάθλημα ξανά αρχίζει, και η ομάδα μας θα αγωνιστή με την Δόξα την Παρασκευή 13/10/2017 και ώρα 19:30 στο Γ.Σ.Ζ. λόγο της επανασποράς του Γ.Σ.Π. Να υπενθυμίσουμε ότι το παιχνίδι αυτό είναι κεκλισμένων των θυρών, λόγο της περσινής τιμωρίας της ομάδας μας.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος, πρέπει να μας βρει ποιο σοβαρούς, αποφασιστικούς και προπαντός ποιο αποτελεσματικούς γιατί δεν σηκώνουμε άλλες απώλειες βαθμών, όχι γιατί θα μείνουμε εκτός τροχαίας τίτλου, αλλά γιατί είμαστε ο ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει σε κάθε παιχνίδι να σκοράρει αρκετά τέρματα. Το τέρμα δεν είναι επιστήμη, ούτε πυρηνική φυσική. Είναι συγκέντρωση και ικανότητα. Όχι άλλες επιπολαιότητες, και χαλαρότητες.

Από αυτή την αγωνιστική θα ενσωματωθούν και κάποιοι τραυματίες, βλέπε Μιλανοφ και Εμπεσιλιο. Από τις επόμενες αγωνιστικές, θα ξεκινήσουν να ενσωματώνονται και οι υπόλοιποι τραυματίες, βλέπε Εφραιμ, Καρλαο και Μπερτολιο, έτσι ο προπονητής μας, θα έχει περισσότερες επιλογές.

Αυτό τον μήνα θα έχουμε και τα δυο μας παιχνίδια για τους ομίλους του Champions League, εντός και εκτός με την Dortmund, και αυτά θα είναι εξτρά κοπάσει για τους ποδοσφαιριστές μας. Το μεγάλο ρόστερ που έχει η ομάδα μας, θα βοηθήσει στην ομαλή ξεκούραση των ποδοσφαιριστών μας, για να μην έχουν τα ίδια με τους τραυματισμούς.

Δυστυχώς, για τον λόγο που αναφέραμε πιο πάνω, δεν θα μπορούμε να είμαστε δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας μας και στους ποδοσφαιριστές μας, για το παιχνίδι με την Δόξα, αλλά θα είμαστε νοερά κοντά τους. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, γιατί αυτός είναι ο επόμενος μας, μεγάλος στόχος της χρονιάς. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμη, να μιλάμε για κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά όταν χάνεις εύκολους βαθμούς, στο τέλος η σούμα δεν βγαίνει.

Πάμε για την νίκη. Πάμε για τους τρεις βαθμούς. Πάμε Λάρνακα και επιστρέφουμε νικητές.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet