Επέστρεψε αλλά είναι αργά

TOMAS_ΝΤΕΒΙΜετά την μεγάλη του απερισκεψία, όταν χάναμε με 0-3 από την Σιαλκε στο Γ.Σ.Π., να διαμαρτύρεται έντονα για ένα ασήμαντο φάουλ και να του δείξει ο διαιτητής την κόκκινη κάρτα, επιστρέφει μετά από τέσσερις αγωνιστικές ξανά στα Ευρωπαϊκά γήπεδα το Τόμας Ντε Βινσεντι. Δυστυχώς επιστρέφει αργά, για την ομάδα μας, γιατί, κακά το ψέματα, όλα έχουν τελειώσει σε σχέσεις με την φετινή μας ευρωπαϊκή πορεία. Τα πράγματα όμως θα μπορούσαν να ήταν πολύ διαφορετικά, εάν δεν απείχε από τα γήπεδα. Είναι παιχταράς, και όταν παίζει αυτός και είναι στα πάνω του, η ομάδα μας πετά. Δυστυχώς, έχει αυτό το μεγάλο ελάττωμα, που λέγετε ‘κορτάκιας’ και αυτό στοιχίζει πάρα πολύ στην ομάδα μας. Πρέπει κάποτε…

Ο Τόμας, να καταλάβει, ότι αυτό που κάνει, μπορεί να είναι ο λόγος που δεν μπορεί να προχωρήσει περισσότερο στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Έχει όλα σχεδόν τα ποδοσφαιρικά χαρίσματα, που πρέπει να έχει ένα καλός ποδοσφαιριστής, και του το χαλάει η συμπεριφορά του. Κάποτε όμως, όσο περνάνε τα χρόνια, θα το μετανιώσει, γι’αυτό πρέπει από τώρα, κάποιοι να τον συμβουλέψουν, να αλλάξει συμπεριφορά εντός του αγωνιστικού χώρου, και να αρχίσει να γίνετε σωστός επαγγελματίας. Είναι κρίμα και άδικο, γι’αυτό να μην αγωνίζεται, σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις. Αυτός φέρει επιπτώσεις στον ίδιο και στην ομάδα μας, που τις στερεί τις πολύτιμες του υπηρεσίες.

Μπορεί κάποιος να πει, ότι εάν δεν είχε αυτό το ελάττωμα ο παικταράς μας, δεν θα ήταν καν στο ΑΠΟΕΛ. Μπορεί να έχει και δίκαιο, αλλά αυτό το πάθος που βγάζει στο γήπεδο, μπορεί να είναι καταστροφικό γι’αυτό. Είναι νέος ακόμη, έχει πολλά ποδοσφαιρικά χρόνια, και πρέπει αυτό το ελάττωμα του κάποτε να το περιορίσει, μέχρι να το σταματήσει εντελώς, εάν θέλει να ανεβεί επίπεδο και να κάνει το βήμα παραπάνω.

Τόμας, η ομάδα μας, σε χεριάζετε να είσαι μέσα στο γήπεδο να αγωνίζεσαι με την υπόλοιπη ομάδα, για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Πρέπει να σταματήσεις να παίρνεις, αχρείαστε κάρτες, για να μπορέσεις και εσύ να βοηθήσει τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων μας. Η ομάδα μας, μαζί σου ανεβαίνει επίπεδο, γι’αυτό μην μας το στερείς αυτό θέαμα. Θέλουμε να σε βλέπουμε στα γήπεδα και όχι στην κερκίδα. Βρες τρόπο να σταματήσεις αυτό το πάθος που έχεις, και να διαμαρτύρεσαι, και θα ηγηθείς της ομάδας μας για πολλά χρόνια ακόμη.

ΤΟΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ

Hitman

Like
Share
Tweet