ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ

imagesΜετά απο όλα όσα περάσαμε τόσα χρόνια με αποκορύφωμα φυσικά τους 8 του Champions League ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ ΛΕΜΕ πλέον οτι είμαστε σε άλλο επίπεδο! Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης ούτε καν συζήτησης για αυτό. Έτσι είναι και έτσι θα είναι. Τα χρήματα που έχουμε πάρει απο όλες τις επιτυχίες μας δεν θα τα δούν όλες οι ομάδες του Κυπριακού πρωταθλήματος σε σύνολο. Τα συγχαρητήρια, τα ταξίδια, τα αστέρια είναι πολλά και περισσότερα τα ψυχολογικά που έχετε ΟΛΟΙ αποκτήσει απο τον ΑΠΟΕΛ… Αυτή τη φορά δεν θα έρθετε ΓΣΠ να δείτε κανένα Ευρωπαίκό αγώνα της ομάδας μας…

Δεν είναι θέμα πικρίας απο το άτομο μου και όχι μόνο αλλά είναι θέμα ανθρωπιάς. Όταν μας κτυπούσε η ΚΟΠ, το Εφετείο και όλοι οι αντι-ΑΠΟΕΛίστες δεν είχαμε κανένα κοντά μας παρα μόνο ο κάθε ένας τον εαυτό του και τον αδερφό του τον ΑΠΟΕΛίστα. Εγώ είμαι απο τους οπαδούς που ΔΕΝ δέχομαι συγχαρητήρια απο εκείνους που απλά έπρεπε να το κάνουν πχ ΚΟΠ. Δεν θέλω τα συγχαρητήρια σας κύριοι γιατί ξανα μπήκα στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Θέλω να βλέπετε την ομάδα μου, το χρυσό αυτό όνομα του ΑΠΟΕΛ, δίκαια και αντικειμενικά.

Δεν δέχομαι συγχαρητήρια απο αλλόθρησκους που δεν το εννούν και να μην μου δώσουν, δεν μου καίγεται καρφί. Εξάλλου ούτε και εγώ δίνω συγχαρητήρια γιατί απλά δεν με ενδιαφέρει κάποια άλλη ομάδα εκτός απο την ομάδα της ψυχής μου, τον ΑΠΟΕΛ. Όλοι παλεύουν εναντίον μου και την ώρα που ΕΓΩ μπαίνω ομίλους, έρχονται ΑΥΤΟΙ να με συγχαρούν; Να το γράψω στα απλά Κυπριακα: ΝΑ ΒΡΑΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σας!

Είμασταν και θα είμαστε ΑΠΟΕΛ εναντίον ΟΛΩΝ! Αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ και επιτέλους ας το χωνέψουν οι ΑΠΟΕΛίστες που δίνουν σημασία σε αλλόθρησκους συγκρίνοντας τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια μας. Δηλαδή ούτε καν λόγος για σοβαρή κουβέντα!

AΠΟΕΛ ΓΕΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΕΛ

ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!

ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ!

Like
Share
Tweet