Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Επιτέλους….Τέλος

Επιτέλους, μια πάρα πολύ κακή χρονιά για την ομαδα μας, έφτασε στο τέλος της και ευχόμαστε ολόψυχα, αυτό το μαρτύριο να μην την ξανά ζήσουμε.

Τώρα, η ευχή όλων των ΑΠΟΕΛιστων, είναι η ομαδα μας, να ξανά επιστρέψει στις επιτυχίες και ο κόσμος να ξανά στραφεί πίσω στο γήπεδο.

Οι διοικούντες τις ομάδας μας, πρέπει να βρουν τις λύσει στο οικονομικό και ποδοσφαιρικό κομμάτι, γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, είναι περήφανος και εγωιστής, και δεν θα δεχτούμε, πέτρινα χρόνια, χωρίς τίτλους και διακρίσεις.

Η εκλογές της ποδοσφαιρικής εταιρείας ΑΠΟΕΛ, είναι αυτή την Τρίτη 01/06/2021, οπού όλοι οι μεγαλομέτοχοι / λεφτάδες της ομάδας μας, είναι υπόχρεοι στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να βρουν άμεσα τις λύσεις, σε όλα τα ζητήματα.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής μας, κ. Σάββας Πουρσαϊτίδης, θα πρέπει να βρει τους ιδανικού ποδοσφαιριστές, για να τους φέρει στον Αρχάγγελο και να δουλέψει σκληρά μαζί τους, για να επιστρέψει δυναμικά η ομαδα μας, με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Εμείς, οι φίλαθλοι / οπαδοί της ομάδας μας, πρέπει να σταθούμε δίπλα στους ποδοσφαιριστές και τεχνική μας ηγεσία, να βάλουμε στην πάντα όλες τις πικρίες που έχουμε και να τους στηρίξουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας για να επιστρέψουμε στην κορυφή.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Like
Share
Tweet