Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Επιτέλους χαμόγελα!!!

monkey_laugh2Από ψες τα μεσάνυκτα, ένα πλατύ χαμόγελο, βλέπεις στα πρόσωπα των αντί-ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ, ειδικά σ’αυτούς που έβαγαν τριάρα στο υποτιθέμενο ‘αιώνιο ντέρμπι’. Το χαμόγελο τους φτάνει μέχρι τα αυτιά τους και η γλώσσα τους δεν σταματάει να φτυαρίζει, και να λέει, «σας έδερε η μάμα μας, η βασίλισσα της Ευρώπης».

Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν να χαρακτηρίζουν την ομαδούλα τους βασίλισσα και να νομίζουν ότι έχουν την ίδιο τίτλο με την Ρεάλ Μαδρίτης. Μια γυφτίσσα, ζητιάνα, κακομοίρη ομαδούλα, που ζητιανεύει από χωριό σε χωριό του νησιού μας, για να συνάξουν καμία πακκύρα, πέρκει πάνε ακόμα λίγο πιο κάτω.

Μπορεί η ομάδα μας, να έχασε με 0-6 από την βασίλισσα της Ευρώπης και κάτοχο του τίτλου, αλλά εμείς είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για την ομάδα μας και τους ποδοσφαιριστές μας. Η ομάδα μας, τυχαίνει τον σεβασμών του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και αυτό για εμάς είναι η μεγαλύτερη νίκη που μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε πιάσει την μικρή και ασήμαντη ποδοσφαιρικά Κύπρο, και την έχουμε βάλει για τα καλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Εμείς ακόμη πιστεύουμε στην πρόκριση στους 32 του Europa League και θα το κάνουμε μέσα στο Wembley του Λονδίνου, το ξανακάναμε με την Chelsea και μπορούμε να το ξανακάνουμε. Ο κόσμος θα δώσει μαζικά το παρών του και θα σπρώξει την ομάδα μας, σε μια σπουδαία επιτυχία, και τότε το γέλιο θα χαθεί από το προσωπάκι σας!!!

Όταν είσαι το ΑΠΟΕΛιν,

παίζεις Champions League,

όταν είσαι παναήρι,

 παίζεις πιθκιάβλι!!!!

 

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΗΣΗ

Hitman

Like
Share
Tweet