Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έργα, επενδύσεις, συνεργασίες, γήπεδο

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι κάποια πράγματα στην ομάδα μας αλλάζουν προς το καλύτερο. Δεν μιλάμε για το ποδοσφαιρικό κομμάτι, που και αυτό είναι στο μέγιστο βαθμό της επιτυχίας αλλά για το τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί η διοίκηση της Εταιρεία ΑΠΟΕΛ.

Αυτό που βλέπουμε και μας χαροποιεί ιδιαίτερα είναι τα έργα που γίνονται στο προπονητικό μας κέντρο στον Αρχάγγελο αλλά και τα γήπεδα των ακαδημιών μας στο PASCAL. Τα βελτιωτικά έργα που έγιναν στις γηπεδικές μας εγκαταστάσεις στο Αρχάγγελο, γήπεδα και φωτισμός έχουν δώσεις άλλη διάσταση στο προπονητικό μας κέντρο.

Εκείνο όμως, που κάνει αυτή την στιγμή το Αρχάγγελο, πραγματικό στολίδι είναι το μεγαλειώδες κτήριο, με τα εμβλήματα μας, των 2,200τμ που θα παρέχει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές μας και στο προσωπικό της Εταιρεία. Αυτό το μεγαλοπρεπές κτήριο, που θα στοιχήσει περίπου €5,000,000 θα αντιπροσωπεύει το μεγαλείο της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, όπως ακριβός της αρμόζει. Θα το βλέπουμε όλοι μας, ΑΠΟΕΛιστες και μη, και θα αντιλαμβανόμαστε όλοι μας, ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι χρόνια μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες του νησιού μας. Ήδη το βλέπουμε και μας κάνει περήφανους.

Το επόμενο σημείο αναφοράς, αυτής της διοίκηση, είναι ότι έχει εξεύρει νέους οικονομικού πόρους για την ομάδα μας, μέσων των επενδύσεων που κάνει σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στα ταμεία μας, αρκετά εκατομμύρια, από πώληση ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Μπορεί η διοίκηση μας, να ξοδεύει λεφτά σε ρήτρες ποδοσφαιριστών, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτές οι ‘ακριβές’ μεταγραφές σου κερδίζουν το πρωτάθλημα, την είσοδο μας σε ευρωπαϊκούς ομίλους και όπως επίσης την μεταπώλησή τους, με ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό από αυτό που έχει δαπανηθεί γι’ αυτούς. Με αυτούς τους χειρισμούς, η διοίκηση μας, δείχνει έμπρακτα ότι έχουμε μπει για τα καλά σε ρυθμούς μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, που ξέρουν να φέρνουν χρήμα στην ομάδα τους.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο αναφοράς που έχει επιτύχει η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, είναι οι συνεργασίες που έχουν γίνει με διάφορους συλλόγους σε όλο τον ποδοσφαιρικό χάρτη, βλέπε Βραζιλία, Πορτογαλία, Ιορδανία κ.α., Αυτές οι συνεργασίες σε όλους τους τομείς, ποδοσφαιριστές, ιατρικά, εκπαιδευτικά, αποδίδουν καρπούς για την ομάδα μας.

Φτάνουμε και στο μεγάλο ζήτημα του γηπέδου, που είναι προς το παρών ο διακαείς πόθος όλων τον ΑΠΟΕΛιστων, αλλά περισσότερο από όλου μας, του προέδρου μας. Το έχει πάρει προσωπικά το ζήτημα αυτό, αλλά δεν θέλει ούτε ο ίδιος, με παρασυρμό να κάνει ένα γήπεδο που θα εγκλωβίσει οικονομικά την ποδοσφαιρική μας ομάδα. Όλοι στην διοίκηση μας, δουλεύουν πυρετωδώς, γι’ αυτό το μεγαλοπρεπές έργο, αλλά τα σενάρια που κάνουν για επιβίωση αυτού του έργου, παίρνουν πάντα the worst case scenario.

Τι θα πει αυτό;

Το γήπεδο πρέπει να αποπληρώνετε από μόνο του, χωρίς να είναι εξαρτημένο από τις επιτυχίες της ομάδας μας. Δηλαδή, εάν κάποιες χρονιές η ομάδα μας δεν πάει και το καλά, δηλαδή να μην καταφέρει να βγει Ευρώπη, το γήπεδο, πρέπει να έχει τους πόρους να εξοφλεί τις δόσεις του και να αυτοσυντηρείται, αλλιώς θα βάλει το ποδοσφαιρικό μας οικοδόμημα σε μεγάλους μπελάδες και τότε θα βουλιάξουμε. Αυτά είναι που επεξεργάζεται ο πρόεδρος μας, και προσπαθεί να βρει την φόρμουλα για κάνει ένα γήπεδο που να είναι βιώσιμο και λειτουργικό.

Με λίγα λογία, τα τελευταία χρόνια, η διοίκηση μας, δουλεύει σε ευρωπαϊκά μοντέλα και έχει βάλει γερές βάσης για το μέλλον. Τα έργα και οι υποδομές θα είναι εκεί για πάρα πολλά χρόνια και πάνω σ ’αυτές θα πρέπει να επενδύσουμε για να εδραιωθεί η ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

Hitman

 

 

Like
Share
Tweet