Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έρχεται ΑΠΟΕΛ

christofiΣε λίγες εβδομάδες ξεκινά η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος και η ονοματολογία θα είναι στα ύψη. Ειδικά για την ομάδα μας, που έχει το μεγαλύτερο κομμάτι κλικ των ΜΜΕ. Από τώρα θα σας πω τον ένα από τους δυο Κυπρίους διεθνής που θα εγγράφουν στο δυναμικό μας, αυτό το καλοκαίρι.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο πρόεδρος μας Πρόδρομος Πετρίδης, Μανιτάρας, αρέσκεται στο να φέρνει στην ομάδα μας ότι καλύτερο υπάρχει στην Κυπριακή αγορά. Έχει τον τρόπο του, να τους πείθει να αλλάζουν στρατόπεδο.

Έτσι, μέτα τους Αλωνεύτη και Εφραιμ, ακόμη ένας αρχηγός της πρώην αιωνίας, ο Δημήτρης Χριστοφή, έβαλε την υπογραφή του σε 2+1 χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα μας. Δεν άντεξε άλλο την μιζέρια, την αποτυχία, την κακοδιαχείριση και την φτώχια, τα πήρε στο κρανίο και στη προπόνηση τα έκανε γυαλιά καρφιά στα αποδυτήρια, στο Ηλίας Πούλος. Τους είπε Bye, Ciao, Bonjοur, Hola και ασικτιρ και κτύπησε την πόρτα και έφυγε.

Δεν άντεξε άλλο να βλέπει τους πρώην συμπαίκτες του και τους νυν συμπαίκτες του στην εθνική, να είναι μέσα στην ελίτ της Ευρώπης, στη δόξα, στα πλούτη και αυτός να βασανίζετε και να χαραμίζει τα χρόνια του σε μια δύστυχη, αποτυχημενη και κλαμένη ομάδα. Τα βρόντηξε και έφυγε και έρχεται στην πιο επιτυχημένη ομάδα του νησιού και του Ελληνισμού.

Το έμαθε αυτό, ο νέος προπονητής της ομόνοιας, Παμπουρίνιος, και θέλει να σταματήσει αυτή την μεταγραφή, με κάθε κόστος, γι’ αυτό, ο ‘κοτσούδκιας’, πρόεδρος της χοχο, του πρότεινε νέο συμβόλαιο, στο ποδοσφαιριστή,  μέχρι και 4 χρόνια, αλλά δυστυχώς είναι πολύ αργά. Οι υπογραφές έχουν είδη πέσει.

Στην μέση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ομάδα μας.

ΟΠΟΥ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ

Υ.Γ. Για τον άλλο Κύπριο διεθνή ποδοσφαιριστή, που θέλει η ομάδα μας, θα σας πούμε όταν έχουμε πιο επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

Hitman

Like
Share
Tweet