Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εσύ τα φταις για όλα!!!

det_redΚάθε σαββατοκύριακο, έχει γίνει συνήθεια πλέων, να έρχονται κόκκινοι και κίτρινοι φάκελοι. Όχι μόνο κόκκινη, αλλά κατακόκκινοι. Έχουμε γίνει ρεζίλη ανά το παγκόσμιο στο χώρο του ποδοσφαίρου, έχουμε μειώσει από μόνοι μας, το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας, έχουμε γίνει ο πιο διστακτικός προορισμός του κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή, και η πολιτεία μαζί με την ομοσπονδία σφυρίζουν απλά αδιάφορα. Έχουν μείνει όλες οι υποθέσεις, στο συρτάρια, της γραφειοκρατίας, και όλοι οι υπεύθυνοι, έχουν την δικαιολογία στο στόμα τους. Αλλά, για όλα αυτά …

Ηθικός υπεύθυνος, είναι ο πρόεδρος της ΚΟΠ, ο βλ@κ@ς ο Κουτσοκούμνης, που μας ήθελε και αυξήσει των ομάδων από 12 σε 14, για να μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη τους από το παράνομο στοίχημα. Αντί να μειώνονται οι ομάδας, σε 8 ή 10, και να αγωνίζονται οι καλύτερες του νησιού, σε ένα πρωτάθλημα των 4 γύρων, μας ήθελε να τις αυξήσουμε.

Ιδού τα αποτελέσματα, κ. καρεκλοκένταυρε, που έμεινες πρόεδρος της ομοσπονδίας, σαν τον αρχιεπίσκοπο. Σε λίγο καιρό θα σε μπαλσαμώσουμε, για να μην χάσουμε το κελεπούρι!!! Τρέχεις σε άλλες γειτονικές μας χώρες, για να τους λύσεις τα ποδοσφαιρικά του προβλήματα, και εδώ μας τα έχεις αυξήσει. Έχεις και το θράσος, να κάνεις και χιουμοριστικά σχόλια στο Facebook σου, σαν να είσαι και κανένα νιάνιαρο που περνάει την εφηβεία του. Σαν δεν ντρέπεσαι τα μούτρα σου, λιγάκι, άνθρωπος που είναι στην ηλικία του παππού μας!!!

Έχουμε γίνει η χάβρα των εβραίων, και εσύ σφυρίζει αδιάφορα, και όλο κρύβεσαι πίσω από τις νομοθεσίες. Για τις άλλες χώρες, όμως, πασχίζεις, να τους λύσεις τα ποδοσφαιρικά τους προβλήματα, για να πάρεις και την προαγωγή σου στην UEFA, που είναι και ο απώτερος σκοπός σου. Για το κυπριακό ποδόσφαιρο όμως, χ@στικες, και δεν σου καίγεται καρφάκι.

Οι μικρές ομάδες του πρωταθλήματος μας, ‘χαροπαλεύουν’ οικονομικά, και έχουν βρει την εύκολη λύση, για να παίρνουν χρήματα, μέσο των στοιχημάτων, για να μπορούν να επιβιώσουν, αφού τους επιτρέπει και η νομοθεσία μας. Έχουμε γίνει σκλάβοι των μεγάλων παιχτών, του στοιχήματος, και σε λίγα χρόνια, εάν δεν παρθούν σοβαρές αποφάσεις, και εάν δεν αλλάξουν οι νομοθεσίες, το ποδόσφαιρο μας, θα βάλει ‘ταφόπλακα’. Θα μας βγάλουν και εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, θα αποκλείσουν την εθνική μας, δεν θα έρχονται καλοί ξένοι ποδοσφαιριστές στις ομάδες, και όλα αυτά, θα συντελέσουν που να παίζουμε μόνοι μας, σαν αγροτικό πρωτάθλημα.

Εδώ μας έχει καταντήσει κ. Κουτσοκούμνη, με τις αλαζονικές σου, και συμφεροντολογικές σου, ιδέες, και εσύ έχεις το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Εσύ έφερες, και φέρνεις του κόκκινους φακέλους στο ποδόσφαιρο μας, και μας το παίζει και αθώα περιστερά. Εσύ είσαι ο ηθικός αυτουργός, είτε το θέλεις είτε όχι. Μας έχεις καταστρέψει, για τα δικά σου προσωπικά συμφέροντα. Καιρός είναι να μας, αδειάσεις την γωνιά, και να αφήσεις άλλους, που έχουν πραγματικά όραμα, για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΙΣΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.

ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ!!!

Hitman

Like
Share
Tweet