Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έστειλε μηνύματα και απαντήσεις (Στιγμιότυπα)

salaiΗ ομάδα μας ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις νικηφόρα, από το Αμμόχωστος, νικώντας την Εννέα Σαλαμίνα με 1-4. Δεν ήταν μόνο η έκταση του σκορ, ήταν οτι με πόση άνεση ήρθε αυτή η νίκη και τι ποιότητα απέκτησε η ομάδα μας. Έστειλε μυνηματα σε πάρα πολλές κατεύθυνσεις, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς αποδέκτες. Η ομάδα που θέλει να μας κοντράρει για το πρωτάθλημα, θα πρέπει να μπορεί να σταθεί και να μας αντιμετωπίσει στα ίσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην 11αδα μας και για πρώτη φορά μέτα από πολύ καιρό, χωρίς Κύπριο ποδοσφαιριστή, η ομάδα μας κυκλοφορούσε την μπάλα με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία στον αγωνιστικό χώρο και η κατοχή έφτασε στο 30-70. Αυτό, από μόνο του λέει πάρα πολλά, και γεμίζει με αισιοδοξία όλους εμάς, ότι η ομάδα μας θα παίζει ορθόδοξο ποδόσφαιρο και με πολλή υπομονή.

Οι νεοαποκτηθέντες νεαροί ποδοσφαιριστές μας, έδωσαν από μόνοι τους τις απαντήσεις στους επικριτές τους, για τα πολλά εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για να έρθουν στην ομάδα μας. Κάποιοι από αυτούς, σε λίγο καιρό θα μας κουνήσουν μαντίλι, γιατί είναι καταλάθος που αγωνίζονται στην Κύπρο και στην ομάδα μας. Να τους χαρούμε LIVE τώρα που τους έχουμε.

Αύριο αναχωρούμε για την Μαδρίτη και για τον πρώτο φετινό μας αγώνα, απέναντι στην βασίλισσα την Ευρώπης, Ρεάλ. Λέτε ο Αυτοκράτορας της Κύπρου, να κάνει την έκπληξη!!!

Δείτε τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού

Like
Share
Tweet