Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ευθύνες-Υποχρεώσεις-Προβληματισμός

petrides-vassosΔυστυχώς, για ακόμη μια ποδοσφαιρική χρονιά, η ομάδα προγραμματισμού, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση μας μένουν εκτεθειμένοι και παράλληλα αφήνουν την ομάδα μας υποστελέχωτη. Αν είναι δυνατόν ο επιθετικός να μην βρεθεί. Έπρεπε αυτή η θέση να ήταν η πρώτη που θα συμπληρωνόταν στο ρόστερ. Έπρεπε να ήταν η πρώτη μας φετινή μεταγραφή αλλά δεν έγινε τίποτα να αντικατασταθεί ο Καβενάγκι ή ο οποιοσδήποτε Καβενάγκι, να πάρει βοήθεια ο Πιέρος, όπως θέλετε διατυπώστε το. Πως γίνεται να μην «βρίσκουμε» ένα επιθετικό κάποιος να μου εξηγήσει.

Σε σύγκριση με άλλες χρονιές πιστεύαμε όλοι ότι θα μαθαίναμε από τα λάθη μας και δεν θα τα επαναλαμβάναμε αλλά απ’ ότι φαίνεται είμαστε στα ίδια επίπεδα. Οι ευθύνες είναι πάρα πολλές και βαραίνουν όλους τους υπευθύνους. Σε κάθε αγώνα μας θα έχουμε τις ίδιες δυσκολίες σκοραρίσματος και εμείς που πάμε γήπεδο θα συνεχίζουμε να είμαστε με την ψυχή στο στόμα. Πως τελικά θα τα καταφέρουμε; Ναι θα μου πείτε ότι έχουμε παίκτες και κάποιοι δεν πήραν και τις ευκαιρίες τους όμως εκεί που πονάει η ομάδα δεν κάναμε τίποτα πώς θα δούμε την ομάδα μας να τα βγάζει πέρα; Πάλι δύσκολα, πάλι με 1000 ζόρια; Γιατί πρέπει κάθε χρόνο να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια λάθη; Πότε θα μάθουμε και να πάμε επιτέλους μπροστά;

Εμείς για ακόμα μια χρονιά θα είμαστε εκεί ΠΙΣΤΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ όμως, να ξέρετε ότι οι ευθύνες δεν βαραίνουν εμάς, τους απλούς οπαδούς που πονούμε την ομάδα και θέλουμε πάντα να νικούμε και να είμαστε η ομάδα που θα μπαίνει στο γήπεδο να σαρώνει τα πάντα. Δυστυχώς, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις αντικρούονται.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

AU*fan

Like
Share
Tweet