Εχαλάσαμε τον γάμο!!!

Εκεί που ήταν όλα έτοιμα να πάει το ‘ζευγαράκι’ στο δημαρχείο, γιατί ακόμη η εκκλησία μας δεν παντρεύει ανώμαλους, να παντρευτούνε, 3-4 λεπτά πριν την τέλεση του γαμου, κάτι γίνεται και ο γάμος χαλάει!Έτσι η νύμφη μένει με ‘δκιο χείλη καμένα’ γιατί ο ‘γαμπρούλης’ έφαντον στην Λευκωσία, και επεταχτήκαν τα μάθκια του έξω.

Εστόλισαν αυτοκίνητα, είχαν ετοίμους τους κουμπάρους, Φανουράκη και Αντρικούη και έγινε ο μεγάλος χαττάς. Ο ΘΡΥΛΟΣ της Λευκωσίας έκατσε τους τον ούλο, ώσπου δεν πήγαινε άλλο και εκεί όλα κρεμμίστηκαν. Το ‘ανώμαλο ζευγαράκι’, δεν είχε πλέον το σθένος να πάει στα σκαλιά του δημαρχείου να ενώσουν της καρδούλες τους.

Ο ‘ανώμαλος γαμπρός’ έβαλε τους ποδοσφαιριστές τους, σε ένα αδιάφορο γι’ αυτούς παιχνίδι, να κάνουν καθυστέρηση από το πρώτο λεπτό και να κυλιούνται όπως τα μωρά στο πάπλωμα. Τόσο πολύ ο γαμπρούλης, φοβόταν την νυφούλα, που μέτα το 2-1 έτρεχαν ε100σταρι για να φέρουν την μπάλα. Έπαθαν πανικό.

Ποτέ σας μην τα βάλετε με άντρες. Ποτέ σας μην τα βάλετε με βιλ@ες, γιατί δεν θα ξέρετε Πότε πόθεν θα την φάτε.

Ανώμαλοι, ποθκιάντραποι που θέλετε να εξαπλώσετε το gay parade, στην Λευκωσία. Αυτά τα προνόμια είναι για παραλιακές gay πόλεις μόνο.

Συνεχίστε τις ανωμαλίες σας. Εμείς τώρα διασκεδάζουμε με τον πόνο σας.

 

ΘΡΥΛΕ Γ@Μ@ ΤΟΝ GAY ΚΑΙ ΤΗΝ Π@ΥΤ@Ν@

Hitman

Like
Share
Tweet