Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έχει αποτύχει

nasintimoΓια πρώτη φορά φέτος στην ομάδα μας, προσλάβαμε τεχνικό διευθυντή, για να βοηθήσει περισσότερο την τεχνική ηγεσία στην εξεύρεση ποδοσφαιριστών και να μην χάνουμε πολύτιμο χρόνο στις μεταγραφές. Ο κ. Ντειβίντ Νασιμέντο, ο τεχνικός μας διευθυντής, είχε στην διάθεση του να βρει ένα και μοναδικό ποδοσφαιριστή για την φετινή μεταγραφική μας περίοδο. Έπρεπε να βρει ένα σπουδαίο επιθετικό, σε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ, και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Τους άλλους ποδοσφαιριστές τους είχε βρει η διοίκηση μας με τον προπονητή μας εδώ και καιρό, βλέπε, Εφραίμ, Ιωάννου, Κωνσταντίνου και Ντε Βινσέντι. Για τον αμυντικό μας τον Καρλάο δεν γνωρίζουμε ποιος τον βρήκε. Εκείνο όμως που γνωρίζουμε είναι ότι η ομάδα μας ξεκινά τις υποχρεώσεις τις χωρίς επιθετικό, τύπου ‘killer’. Αυτό δηλαδή που είχε θέση η διοίκηση σαν στόχο από την πρώτη μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Το άλλο που ξέρουμε είναι ότι …

Είχαμε ένα ποδοσφαιριστή, τον 33 χρονό Σαντιν, που ήρθε στην ομάδα μας τον Γενάρη, και χωρίς ιδιαίτερες προπονήσεις στα πόδια του, είχε σημειώσει 6 τέρματα, κέρδισε καθοριστικά φάουλ και πέναλτι, και είχε και αρκετές ασσίστ. Χωρίς να έχουμε κάποιο σίγουρο επιθετικό να την αντικαταστήσουμε, τον διώξαμε και δεν έκανε την προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα, και τώρα μείναμε ξεκρέμαστοι. Τα τελευταία δημοσιεύματα λέγανε ότι θα περνάμε τον 34 χρόνο Ρίκι, εάν είναι δυνατόν, από την στιγμή που διώξαμε τον δικό μας Σαντίν, που έχει κλιματιστεί με την ομάδα μας και έχει μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Με την κατάλληλη προετοιμασία που θα έκανε φέτος θα ήταν πολύ καλύτερος.

Δηλαδή τι έχει αλλάξει ο κ. Νασιμέντο από τις προηγούμενες χρονιές; Είναι μια απορία που ο φίλαθλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ ρωτάει ο ένας τον άλλον. Για εμάς, τίποτα δεν έχει αλλάξει και τολμούμε να πούμε ότι έχει αποτύχει στο έργο του και δεν χρειάζεται άλλο πια. Εκείνο που έπρεπε να κάνει δεν το έχει κάνει και η ομάδα ξεκινάει τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς, ελλείπεις. Τι να τον κάνω εάν τον βρει πιο μετά; Τον καιρό που τον χρειαζόμασταν ήταν απών και το χειρότερο είναι ότι διώξαμε ένα επιθετικό που θα μπορούσε να σου έδινε λύσεις. Έχει αποτύχει, τελεία και παύλα. Οι διοικούντες μας, να κάνουν τους απολογισμούς τους.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ CHAMPION LEAGUE

Hitman

Like
Share
Tweet