Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έχει και η Πάφος Καρνάβαλο!!!

Αυτό που έγινε μετά το τέλος του χθεσινού μας παιχνιδιού, στην διάσκεψη τύπου, να μας απειλεί η ‘μάσκα’ της Πάφου, είναι πρωτόγνωρο. Ο καρνάβαλος, ηλίθιος μόνιμα ζαλισμένος που έβαλαν εκεί στην καρέκλα να κάθετε, μαζί με το άλλο το ‘φκιόρο’, τόλμησαν να απειλήσουν τους ΑΠΟΕΛιστες και θα θυμόνται λέει αυτό που έγινε σήμερα. Τι έγινε σήμερα ρε βλ@κ@;

Θα θυμάται την χειρονομία του προπονητή μας, που χαιρέτησε τους βρωμώ Παφίτες, που ύβριζαν συνεχώς τον προπονητή μας και αντί να τον υπερασπιστεί, ο χατζικλομένος, θα μας την πει και από πάνω.  Η παλιούρα που καθόταν δίπλα του, είχε το θράσος χιλίων πιθήκων να πει «…Νομίζω ήταν ευγενικότατος ο προπονητής της Πάφου και ήταν άσχημος ο τρόπος που μίλησε συνάδελφος προς συνάδελφο….».

Αλλά κ. Δώνη, εμείς φταίμε για όλα και όταν λέμε εμείς, εννοούμε εσύ, που δεν καθάρισες το παιχνίδι να τους διασύρουμε και νόμισες ότι το παιχνίδι τελείωσε και ξεκίνησες να σκέπτεσαι το επόμενο. Έπρεπε να τους βάζαμε μισή ντουζίνα και αυτούς, να βάλουν το νούρο τους μες τα σιέλια τους και να πάνε έσσο τους να τζιμιθούν, όπως τα καλα γαούρκα. Αντί αυτού, χαζίρι ήταν να χάσουμε 2 βαθμούς και έβγαλαν και την γλώσσα τους περίπατο.

Αυτό ελπίζουμε να μην συμβεί στα επόμενα μας παιχνίδια, γιατί οι επόμενοι έχουν από καιρό βγάλει την γλώσσα του στο γύρο, κατάλαβες Αντρικουη!!!

Να υπενθυμίσουμε στον καρνάβαλο της Πάφου, ότι ούτε και εμείς θα τον ξεχάσουμε και να κάνει τα αδύνατα δυνατά, να μην πάρει την ομάδα του διαβάθμιση για να τα πούμε του χρόνου.

Ατε Byeee

Hitman

Like
Share
Tweet