Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Έχουμε πρόβλημα

goal_1Δυστυχώς, είναι εδώ και αρκετές αγωνιστικές και στο Champions League, που η ομάδα μας έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα, ειδικά στα δύσκολα παιχνίδια. Δεν είναι κάτι που μπορεί να κρυφτεί άλλο ή να μην το επισημάνουμε. Ευκαιρίες κάνουμε πάρα πολλές και στο πρωτάθλημα και στo Champions League. Την μπάλα στο πλεχτό δεν μπορούμε να βάλουμε, εάν είναι δυνατόν! Ούτε την πρώτη φόρα που μπήκαμε στους ομίλους του Champions league δεν είχαμε τέτοιο πρόβλημα. Στην φετινή μας συμμέτοχη βάλαμε μόνο ένα γκολ και αυτό με πέναλτι, ενώ στο πρωτάθλημα μας, ούτε και με το πέναλτι που κερδίσαμε με την Δόξα δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Είναι κρίμα και άδικο …

Να παίζουμε αυτό το εκπληκτικό ποδόσφαιρο, γιατί παίζουμε καλά στις περισσότερες μας εμφανίσεις, και να μην μπορούμε να σκοράρουμε. Τουλάχιστον κάθε πέντε ευκαιρίες να βάζαμε το μία, δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα, αλλά ούτε και αυτό γίνεται.

Από ότι φαίνεται η προπονητική μας ομάδα, έπεσε έξω στο θέμα επιθετικού αλλά και επιθετικής γραμμής. Εκτός το ότι η ομάδα μας έμεινε με δυο επιθετικούς, που ο ένας άργησε πολύ να έρθει. Οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι μέχρι τον 4ο προκριματικό γύρο θα ήταν έτοιμος και έχει τελειώσει ο 1ος γύρος πρωταθλήματος όμως ακόμα ψάχνετε, όμως δεν υπάρχουν και άλλες λύσεις. Δοκίμασαν τα πάντα αλλά μένουμε μόνο με τις εντυπώσεις. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό, γιατί έρχονται και συνεχόμενα ντέρμπυ, βασικά όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, και από την στιγμή που χάσαμε βαθμούς από εκεί που δεν το περιμέναμε, βλέπε Δόξα, και δεν ρεφάραμε, βλέπε Απόλλωνα, τα πράγματα θα αρχίσουν να δυσκολεύουν αντί να είχαμε και ένα καλό μαξιλαράκι για κάθε ενδεχόμενο.

Η ομάδα μας, εναντίων του Απόλλωνα στο Τσιρειο, έπαιξε εκπληκτικά, τα είχαμε όλα, έκτος το γκολ που εάν έμπαινε, η αντίπαλος ομάδα θα κατέρρευε, όπως παθαίνει πάντα. Φυσικά το γκολ μας το βάλαμε, αλλά μας το ακύρωσαν, γιατί με το κλάμα τους κερδίζουν την σύμπνοια των άλλων. Ο Απόλλωνας στην έδρα του, που διεκδικεί και πρωτάθλημα λέει, μας έπαιξε με αντεπιθέσεις, πράγμα που αποδεικνύει την κατωτερότητα τους απέναντι στην ομάδα μας!!!

Η τεχνική ηγεσία, μαζί με την διοίκηση μας, πρέπει να βρουν την λύση, σε αυτό το πρόβλημα τις δυστοκίας της ομάδας μας, σε αυτή την μεταγραφική περίοδο. Δεν γίνεται ομάδα των 8 εκατομμυρίων, να έχει πρόβλημα σκοραρίσματος απέναντι σε ομαδούλες τις δεκάρας! Πρέπει να βρούμε την λύση αλλά και κάποιοι ποδοσφαιριστές μας πρέπει επιτέλους να βρούν το καλό τους εαυτό για να δικαιολογήσουν τα πολλά λεφτά που παίρνουν από την ομάδα μας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία που μπορεί να τους δώσει άφεση αμαρτιών. Έχουν τα πάντα και πρέπει να ξεκινήσουν να αποσβήνουν εκείνα που παίρνουν.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Hitman

Like
Share
Tweet