Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ!

greek_warriorsΤετάρτη 24 /8, ώρα 21:45, στάδιο Γ.Σ.Π …Χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες έχουν ήδη πάρει θέση στις κερκίδες και περιμένουν το εναρκτήριο σφύριγμα.  Το παιχνίδι ξεκινά και τα μάτια των παιχτών του Θρύλου γυαλίζουν. Το γήπεδο κατηφορίζει προς την εστία των Δανών. Σε κάθε άγγιγμα της μπάλας από τους παίχτες της Κοπεγχάγης, όλο το γήπεδο γιουχάρει. Αυτό πρέπει να ζήσουν οι αντίπαλοι την Τετάρτη το βράδυ. Το έχουμε ξανακάνει και θα το ξανακάνουμε! Μας αρέσουν τα δύσκολα.

Όποτε είμασταν φαβορί,  τα κάναμε θάλασσα! Κληρωθήκαμε με μια καλή ομάδα, χάσαμε στον  πρώτο αγώνα όμως δεν πτοούμαστε! Θα παλέψουμε στο γήπεδο μας και θα τα καταφέρουμε. Μας εξιτάρει η ιδέα το ΑΠΟΕΛ μας να βρεθεί ξανά στα αστέρια του ΤΣ.Λ! Ο ύμνος του ΤΣ.Λ, θα ακουστεί από τα μεγάφωνα του Γ.Σ.Π για πρώτη φορά φέτος. Δεν θα είναι όμως η τελευταία!!!! Η αδρεναλίνη βρίσκεται στα ύψη από όλους! Διότι όλοι θα έχουν την συμβολή τους σε μια ενδεχόμενη πρόκριση.

Οι παίχτες και ο προπονητής στάθηκαν στον κόσμο. Να είναι σίγουροι ότι ο κόσμος θα κάνει το καθήκον του! Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μια φανταστική ατμόσφαιρα . Θέλουμε να ακούσουμε τα ίδια ( και χειρότερα ) κλαψουρίσματα που έκαναν οι γείτονες τους την περασμένη βδομάδα! Θέλουμε να αυξήσουμε την πώληση των ερμαριών από την Κυπριακή αγορά. ( Αν έχουν μείνει διαθέσιμα ερμάρια βέβαια … ) Θέλουμε να πλημμυρίσει ( και ας είναι Αύγουστος ) η Κύπρος με το κλάμα όσων θέλουν να αποκλειστούμε.

Θέλουμε μετά το ματς,  να πάμε για μπύρες και να συζητάμε ποιους προτιμούμε στον όμιλο μας! Την Τετάρτη το βράδυ το ΑΠΟΕΛ μας θα ξαναγράψει ιστορία!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Αιτωλός

Like
Share
Tweet