Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο κ.Πέτρος ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ

Άν όλοι οι ανθρώποι στο ΑΠΟΕΛ ήταν σαν τον κ. Πέτρο τότε σίγουρα θα είμασταν οι καλύτεροι και οι πιό πιστοί οπαδοί στον κόσμο! Δεν το γράφω για να μειώσω κάποιον αλλά για να αναφέρω ότι η αγάπη του ανθρώπου αυτού για το ΑΠΟΕΛ είναι τεράστια!!! Πρόσφερε και προσφέρει στο ΑΠΟΕΛ μας εντός και εκτόςγηπέδων καθημερινά!  Είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, γεμάτος αγάπη και ευγένεια. Πρόθυμος να βοηθήσει όσον μπορεί τον συνάνθρωπο του. Το πρόσωπο τους, φανερώνει τα άσχημα παιχνίδια που του επιφύλασσε η ζωή, αλλά αυτός και οι οικογένεια του δείχνουν αποφασισμένοι να τα πολεμήσουν.

Μιλώντας για το πρόσωπο του σε προηγούμενο άρθρο της σελίδα μας, ανάφερα ότι βοήθησε το Fan Club μας πάρα πολύ! Για αυτό τον λόγο και όχι μόνο τον ευχαριστούμε θερμά ξανά και ευχόμαστε κάποτε να ξεπληρώσουμε ότι έκανε και κάνει για εμάς!

Φανερά συγκινημένος ο κ.Πέτρος έλαβε τις δύο πλακέτες που του απονεμήθησαν απο μέλη του Συμβουλίου του Fan Club μας. Δύο πλακέτες, μία για τον Πάμπο και άλλη μία για τον Κώστα, τα δύο του παιδιά που έχασε τόσο άδικα το 2003 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Τα λόγια είναι περιττά. Εμείς θα εκτιμούμε και θα σεβόμαστε τον κύριο Πέτρο και ελπίζουμε όπως ανάφερε ο ίδιος να πανυγηρίσουμε μαζί το πρωτάθλημα!

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες απο την απονομή των πλακέττων:

 

Like
Share
Tweet