Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πατέρα σ ‘ευχαριστώ

father_son_2_2Ζούμε σε μια κοινωνία που οι καιροί είναι δύσκολοι, και γίνονται όλο και δυσκολότεροι, λόγο των πολλών απαιτήσεων μας. Οικογένεια, δουλειά, τρεχάματα και πολλά άλλα, που μας κάνουν την ζωή μας, μια απέραντη ρουτίνα. Ο χρόνος που έχουμε είναι πάντα πάρα πολύ λίγος, και ποτέ δεν είναι αρκετός για να κάνουμε αυτά που έχουμε προγραμματίσει. Μέσα σ ‘αυτή όλη την ρουτίνα, υπάρχει και κάτι, για εμάς τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, που μας κάνει πάρα πολύ περήφανους, για το τι είμαστε, και πάντα βρίσκουμε το χρόνο για να είμαστε δίπλα του. Είναι κάτι που είναι βαθιά ριζωμένο στην ψυχή μας, μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι και όταν μιλάμε γι’ αυτό, νιώθουμε ρίγος συγκινήσεις. Όλοι θυμόμαστε, όταν είμασταν πολύ μικροί…

Και οι πατεράδες μας, μας έπαιρναν κάθε σαββατοκύριακο, και ειδικά στα παιχνίδια τα εντός, στο παλιό Γ.Σ.Π. , μετέπειτα στο Μακάριο Στάδιο, για να δούμε την ομάδα μας, την ΑΠΟΕΛΑΡΑ μας, να αγωνίζεται σε πάρα πολύ δύσκολους καιρούς. Τότε είμασταν πάρα πολύ μικροί για να καταλάβουμε το γιατί, η ομάδα μας, δεν είχε τόσους πολλούς φίλαθλους στο γήπεδο, και είμασταν μόνο ένα μικρό μέρος του σταδίου.

Οι πατεράδες μας, οι παππούδες μας, οι θείοι μας, όμως δεν τα έβαζαν κάτω, και χρόνο με τον χρόνο, οι φίλαθλοι μας, και οπαδοί μας, γινόταν περισσότεροι. Κάθε φορά που πήγαιναν στο γήπεδο, έπαιρναν και περισσότερο κόσμο μαζί τους, για να κάνουν την ομάδα μας ακόμη πιο δυνατή. Δεν άφηνα κανένα, να κατηγορήσει την ομάδα μας, και πάντα γίνονταν ασπίδα για τον ΑΠΟΕΛ μας. Εκείνο τον καιρό δεν υπήρχε Champions League, Europa League, ταξίδια στο εξωτερικό. Υπήρχε μόνο η Ελληνική ΑΠΟΕΛιστικη ψυχή, και τίποτα άλλο. Τα πράγματα εκείνο τον καιρό, δεν ήταν τόσο απλά, λόγο κάποιων εξωγηπεδικών καταστάσεων.

Τώρα οι νεότεροι, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, βλέπουν ένα γήπεδο, γεμάτο ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, μια ατμόσφαιρα εκπληκτική, άλλα δεν γνωρίζουν τις θυσίες, που έκαναν οι παππούδες τους, και οι πατεράδες τους, για να ζούνε τωρα αυτή την υπέροχη ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΗ κατάσταση.

Αυτές τις θυσίες που έκαναν οι πατεράδες μας, πρέπει και εμείς να τις μεταδώσουμε στα παιδιά μας, και στα εγγόνια μας. Πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να είναι καλά ριζωμένος στις καρδίες των παιδιών μας, για είναι στο σωστό δρόμο. Ο ΑΠΟΕΛ, έχει τόσα πολλά αθλήματα, που όλο και σε κάποιο θα μπορούσαν να ασχοληθούν τα παιδιά μας. Να αθλούμαστε είναι υγεία, και για εμάς τους ΑΠΟΕΛΣΙΤΕΣ είναι ευτυχία, που το ένδοξο σωματείο μας, έχει τόσα πολλά αθλήματα για να διαλέξουμε και να αγωνιζόμαστε με το ένδοξο έμβλημα του ΑΠΟΕΛ στο στήθος μας, και να νιώθουμε περήφανοι.

Οι πατεράδες μας, μας έχουν βάλει στο σωστό δρόμο, και εμείς, για να τους τιμήσουμε, γι’ αυτά που έχουν κάνει για εμάς, πρέπει να κάνουμε και εμείς το ίδιο για να παιδιά μας. Θα είναι γι’ αυτούς το μεγαλύτερο ευχαριστώ, για όλα αυτά που κάνει. Δεν υπάρχει γι’ αυτούς, μεγαλύτερη ευχαριστήσει, που να βλέπουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, με το έμβλημα του ΑΠΟΕΛ, στο στήθος και να στηρίζουν με οποίο τρόπο μπορούν το ΑΠΟΕΛ μας.

Σας ευχαριστούμε, που μας εμπεδώσατε την φιλοσοφία του ΑΠΟΕΛ, και να είστε σίγουροι ότι και εμείς θα πράξουμε το ίδιο. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Hitman

Like
Share
Tweet