Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Φέρτε τον επόμενο

Περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Κάπως έτσι έκανε ο ΑΠΟΕΛ μας χτές επικρατώντας της Φλόρα Ταλίν με 5-0, σκόρ το οποίο είναι απο τα μεγαλύτερα που έχουμε πετύχει στην ιστορία μας στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Με 5 διαφορετικούς σκόρερ, καθαρίσαμε την υπόθεση πρόκριση και ΜΟΝΟ με πιθανή μας αυτοκτονία δεν θα τεθούμε αντιμέτωποι με τους ισραηλινούς. Πλέον το ταξίδι στην Εσθονία θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και θέλω να ελπίζω ότι θα πάρουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής ποδοσφαιριστές που θα είναι “κλειδιά” στην μετέπειτα μας πορεία.

Φάνηκε όμως ότι η ομάδα μας έχει θέματα στην μεσοαμυντική της γραμμή. Οι Εσθονοί κατάφεραν να δημιουργήσουν λίγες ευκαιρίες οι οποίες αν δεν υπήρξε σε ετοιμότητα ο Βάτερμαν, μπορεί στην τελική το σκόρ να ήταν πολύ διαφορετικό και ο επαναληπτικός να ήταν κάτι λιγότερο απο στύλ προπόνησης. Χρειάζεται να δουλευτεί περισσότερο η αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Μου άρεσε η επάνοδος του Ζαχίτ στην 11άδα και ο τρόπος που βοήθησε με τις ασίστ του. Ο Εφραίμ φάνηκε να επανήλθε πίσω στο 100%της απόδοσης του, ο Ποτέ χρειάζεται ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ παρτενέρ στην επίθεση και τέλος, ο ΡΟΥΕΔΑ είναι εξίσου σημαντικός, όσο και ο κύριος Αντωνάκης στον Αρχάγγελο.

Πλέον το μυαλό του προπονητή μας θα πρέπει να είναι στον καταρτισμό της 11άδας με την Χάποελ Μπέρ Σεβά, παιχνίδι στο οποίο θα χρειαστούμε το 1000% των αμυντικών μας για να μην τρέχουμε όπως στο παιχνίδι με την Σούντοβα. Είναι ομάδα η οποία έδειξε οτι επιθετικά είναι επικύνδινη. Δεν είναι καθόλου επιπέδου Σούντοβα, Φλόρα Ταλίν αλλά ούτε και επιπέδου ομάδων που αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν στον 3ο προκριματικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Εμείς θα δώσουμε το παρών μας στο επόμενο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι εντός έδρας για να σπρώξουμε σαν ο 12ος παίκτης την ομάδα μας προς την εκ νέου είσοδο σε ευρωπαϊκό όμιλό.

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός.

Υ.Γ. Τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην ΕΛΛΑΔΑ μας, μόνο τυχαία δεν είναι. Οι ένοχοι πρέπει να πληρώσουν. Η σκέψη μας και η αγάπη μας είναι στα ΑΔΕΛΦΙΑ μας που μας κοιτάνε απο τον ουρανό, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που έπεσαν θύματα.

Like
Share
Tweet