Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Φέρτε τους πίσω τώρα!!!!

Karlao_nteviΗ διοίκηση και το τεχνικό μας επιτελείο εδώ και εβδομάδες, ψάχνουν να φέρουν στην ομάδα μας, ποδοσφαιριστές στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του επιθετικού. Ψάχνουν δεξιά, ψάχνουν αριστερά, αλλά κανένας από αυτούς που έχουν υπόψη τους, δεν μας κάνει ή δεν έρχεται στο νησί μας. Προσωπικά δεν μπορούμε να καταλάβω γιατί ψάχνουν ποδοσφαιριστές, από την στιγμή που δυο δικοί μας, ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ παικταράδες, είναι ελεύθεροι και μπορούμε να τους φέρουμε πίσω και να μπουν στην άμεσα στο κλίμα της ομάδα μας, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ο Καρλαο και ο Ντε Βινσεντι είναι ελεύθεροι ποδοσφαιρικά, εδώ και κάποιες εβδομάδες. Ψάχνουν για ομάδα και εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα. Πρέπει να πάμε να διαπραγματευτούμε με τους παιχταράδες ηγέτες. Εάν χρειάζεται να πληρώσουμε, να τα δώσουμε, γιατί όταν έφυγαν από την ομάδα μας και εμείς εισπράξαμε κάποια σεβαστά ποσά. Πρέπει να κάνουμε το παν να τους φέρουμε πίσω στην ομάδα μας. Είναι δικοί μας, τους ξέρουμε και μας ξέρουν και γνωρίζουμε όλοι τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα μας, και πάνω από όλα είναι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ και ο κόσμος τους αγαπάει.

Κ. Πρόδρομε Πετρίδη, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου σου: Πρέπει να τους φέρετε αυτούς τους παικταράδες πίσω στην ομάδα μας και να πληρώσουμε, ότι είναι λογικό, για να μπορέσει η ομάδα μας, να επιτύχει τους στόχους της. Το ακριβό πράγμα είναι το φτηνό, γι’ αυτό δώστε τα λεφτά που πρέπει για να έρθουν οι: Καρλαο και Ντε Βινσεντι πίσω στην ομάδα μας, για να την στελεχώσουμε με ηγέτες και όχι κομπάρσους.

Έχουμε φέρει και διώξαμε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές και σπαταλήσαμε αρκετό χρήμα για ποδοσφαιριστές, παπλωματά, τουρίστες, ειδικά για την θέση του Ντε Βινσεντι, να μην αναφέρω ονόματα και ποσά. Δώστε τα τώρα για να τον φέρουμε πίσω, όσες ιδιοτροπίες και εάν έχει πάνω του. Είναι παιχταράς και το γνωρίζουμε όλοι μας.

Για την ποιότητα του Καρλαο, κάνεις δεν μπορεί να πει οτιδήποτε. Είναι μια ηγετική μορφή και δίνει άλλη ασφάλεια στην άμυνα μας. Εάν χρειάζεται να κάνουμε την υπέρβαση, να την κάνουμε, να τελειώνουμε για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Έχετε κύριοι την ευθύνη, να στελεχώσετε την ομάδα μας με ότι καλύτερο μπορούμε να έχουμε. Πάρα να κάνουμε ‘πατσιαρίσματα’, καλύτερα να πληρώσουμε και να φέρουμε κάτι το δοκιμασμένο και σίγουρο. Εάν το πρόβλημα των μεταγραφών είναι το χρήμα, τότε να πληρώσετε για να έρθουν. Εδώ πληρώνουμε άλλους που ούτε την μπάλα δεν αγγίζουν και δεν θα πληρώσουμε για φέρουμε τους παιχταράδες μας;

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ περιμένει από εσά να κάνετε τα αυτονόητα, και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την στήριξη όλου του κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Φέρτε τους για να ξεφύγουμε από την μετριότητα και την προβλεψιμότητα. Το ποδόσφαιρο θέλει τρέλα και φαντασία. Μην κάνετε το ίδιο λάθος που κάνατε με την Τρισκοφσκι. Περιμένουμε τα SMS!!!

ΑΠΟΕΛ = ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Hitman

Like
Share
Tweet