Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Φετινή ‘Ιπποδρομία’

horse-raceΜπήκαμε στον Β γύρο της πρώτης φάσης του παγκυπρίου πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας και βρίσκουμε την ομαδάρα μας να βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας τους ίδιους βαθμούς με τους κλαίοντες και τους μάντηδες.

Τα τελευταία πρωταθλήματα, τα παρομοίαζα με ιπποδρομίες για τον απλούστατο λόγο. Στην αρχή της ιπποδρομίας ξεκινούν όλα τα άλογα απο την ίδια ευθεία και περίπου στα μέσα ξεκαθαρίζουν οι πρώτοι 6 της κούρσας. Περί τα τελευταία 10 μέτρα ξεκόβουν μπροστά τα 2-3 άλογα που έχουν ακόμη αντοχές. Τερματίζει πρώτο το άλογο που ξέρει πως να αντεπιτεθεί την κατάλληλη στιγμή. Αυτά βλέπαμε και τα τελευταία χρόνια στην κυπριακή μπανανία μας. Στα τελευταία 10 μέτρα ΑΠΟΕΛ και μάντηδες προχωρούσαν πολύ κοντά η μια ομάδα απο την άλλη ΑΛΛΑ τερμάτιζε πρώτο το ΑΠΟΕΛ μας λόγω καλύτερης διαχείρησης του υλικού και του γνωστού σε όλους μας rotation. Ναι, οι προπονητές μας έκαναν το rotation κατα την διάρκεια του Β γύρου και των Play Off, καταφέρνωντας έτσι να μαζέψουν οι παίκτες κλειδιά μας τις απαραίτητες ανάσες και να είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν.

Έτσι το βλέπω και φέτος πως θα πάει το πράγμα. Θα πορευόμαστε χέρι-χέρι με τους κλαίοντες της παραλιακής πόλης και όχι με τους μάντηδες και στο τέλος αυτός που θα διαφυλάξει τις δυνάμεις του, θα τερματίσει πρώτος με την καρό σημαία.

Όλοι ξέρουμε ποιό άλογο θα το πράξει αυτό αφού το μάθαμε τα τελευταία χρόνια.

Και για όσους αντι-ΑΠΟΕΛίστες τυγχάνει να διαβάσουν αυτό το άρθρο ένα έχω να τους πώ:

  • 25 Πρωταθλήματα
  • 4 peat
  • 2 back to back double
  • Προημιτελικά Champions League (στους 8)
  • Πρόκριση στους 32 του Europa League

Βλέπετε, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εσείς… Τα κάναμε όλα έμεις και για αυτό το λόγο πρέπει να συνεχίσεται να ονειρεύεστε… Όπως και να το κάνουμε ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Συνεχίστε να κλαίεται στα ΜΜΕ. Έτσι και αλλιώς:

1) η αελ αγωνίστηκε προκριματικά Champions League σαν δευτεραθλητής ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ.

2) η κυπελλούχος ομάδα της κύπρου αγωνιζόταν στα play off του Europa League ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ.

3) σαν Κύπρος βγάλαμε 5 ομάδες Ευρώπη ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ.

4) Ολόκληρος ο πλανήτης μερικές Τρίτες ή Τετάρτες ή ακόμα και Πέμπτες βλέπει την Κύπρο στις τηλεωράσεις του ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ.

5) Ένα νησί των 700 χιλιάδων κατοίκων θα χρειαστεί δεύτερη ή και τρίτη ψυχιατρική κλινική γιατί γέμισε η Κύπρος με ψυχολογικά περιστατικά και αυτό ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ.

Πιστός Πορτοκαλί Οπαδός

Υ.Γ.: Φέρτε αν θέλετε και εξωγήϊνους διαιτητές. Φέρτε τον Κολίνα και τον Γουέμπ. Ώσπου ασχολείστε μαζί μας και όχι με τα προβλήματα τα δικά σας, αυτά θα παθαίνετε και μυαλό ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΟΤΕ. Όπως και να το κάνουμε ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ Μ…. ΤΟ ΑΠΟΕΛ…. 

Like
Share
Tweet