Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Φέτος, να κάνουμε κάτι το διαφορετικό

mourmourajpgΣήμερα είναι η πρώτη μέρα στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν, που μπορούμε να παρακολουθήσουμε την νέα μας ομάδα και προπονητή να αγωνίζονται. Σήμερα στις 20:00 στο Γ.Σ.Π., η ομάδα μας δίνει φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, σε ένα δυνατό τεστ για το 1ο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα γίνει την ερχόμενη Τέταρτη 12/07/2017.

Το ζητούμενο σήμερα και για τους υπόλοιπους αγώνες τις ομάδας μας, είναι να μην αρχίσουμε την μουρμούρα και τις ‘εξυπνάδες’ μας για το πως είδαμε την ομάδα μας. Φέτος, πρέπει να βάλουμε όλοι, σαν προσωπικό μας στόχο, να μην κατηγορούμε με την ομάδα με το παραμικρό. Πρέπει όλοι να την στηρίξουμε και να δώσουμε χρόνο στον νέο μας προπονητή, κ. Μπέιν και στους ποδοσφαιριστές μας, να μας δείξουν το τι αξίζουν.

Χρειάζονται όλοι τον χρόνο τους, και εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε να έχουμε υπομονή. Όσοι πιστεύουν,ότι το 1ο μας Ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι σε ομάδα του Λουξεμβούργου, είναι εύκολο και θα το περάσουμε δια περιπάτου, να δουν τι έπαθε ψες η Ραντζες Σκωτίας, από την 4η ομάδα του Λουξεμβούργου και θα καταλάβουν. Η ομάδα, μας χρειάζεται όλους δίπλα της για να την στηρίζουμε.

ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ! Επιτέλους, έφτασε ο καιρός να σταματήσουμε την μουρμούρα και την ισοπέδωση των πάντων και να ξεκινήσουμε να την στηρίζουμε πραγματικά, με όλη μας την δύναμη. Απόψε πάμε να δούμε το νέο ΑΠΟΕΛ και να τους χειροκροτήσουμε. Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι μετά τον αγώνα, δεν θα βγούμε στα ΜΜΕ και να αρχίσουμε τα γνωστά δικά μας ‘προπονητικά’, σενάρια. Η δουλειά μας είναι μόνο να στηρίζουμε το ΑΠΟΕΛ, και τίποτα άλλο.

ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Hitman

Like
Share
Tweet