Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δηλώσεις Φίνκ στη διάσκεψη τύπου…

B7OAWmkCAAAtjV8Πρίν απο λίγο τελειώσε η διάσκεψη τύπου για την παρουσίαση του νέου μας προπονητή Thorsten Fink. Τα λεγόμενα του νέου μας τεχνικού:  Είδα την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής. Τα πρώτα 25 λεπτά ήταν πολύ καλά όχι όμως και η συνέχεια. Το Β’ Ημίχρονο χάσαμε τον έλεγχο. Για αυτό αποφάσισα να μείνω εδώ πέρα και να βοηθήσω άμεσα. Ούτε καν τα ρούχα μου δεν έχω μαζί μου επειδή θέλω να μάθω γρήγορα την ομάδα. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Θέλω να δουλέψω με τους νέους παίκτες. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια και με τις μεταγραφές

“Είδα δύο παιχνίδια την Ομόνοια και τον Απόλλωνα και το ποδόσφαιρο εδώ βρίσκεται σε καλό επίπεδο όμως πιστεύω ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα”.

Για την φυσική κατάσταση: “Όλοι μιλάνε για την φυσική κατάσταση των παικτών μου όμως δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν γίνεται να τρέχεις τόσα χιλιόμετρα κόντρα στον Άγιαξ και τώρα να υπάρχει πρόβλημα.  Δεν γίνεται μια ομάδα να καταρρέει στα 45 λεπτά. Πρέπει να το δούμε αυτό και να πάμε σε πιο ψηλό επίπεδο”.

 

Like
Share
Tweet