Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Φλαούνα!!!

Έφτασε το Πάσχα, η Ανάσταση του Κυρίου και το φάγωμα της παραδοσιακής μας φλαούνας. Εάν κερδίζαμε στο τελευταίο μας παιχνίδι, με την αεκ, τώρα το Πάσχα θα μπορούσαμε να τρώγαμε αρκετές φλαούνες, γιατί το πρωτάθλημα θα ήταν ήδη κριμένο, αλλά δυστυχώς τώρα, πρέπει να προσέχουμε το τι θα τρώμε. Συνήθως μετά από μια διακοπή, η ομαδα μας, δεν μπαίνει καλά και θέλει κάποιο χρόνο να ρολάρει.

Η φλαούνα λοιπόν, μπορεί να μας κάνει την ζημιά και να μας φέρει σε πολύ πιο δυσκολότερη θέση από ότι βρισκόμαστε, γι’ αυτό ο προπονητής μας και οι ποδοσφαιριστές μας, θα πρέπει να μην φάνε πολλές!!!

Τώρα που ανάφερα την λέξη ο προπονητής μας, ο κ. Τραμεζανι και ο κ. Τετι, τελικά θα καταφέρουν να φάνε φλαούνα, με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ!!!

Υπήρχε, ένα διαδεδομένο ‘στοίχημα’, που έλεγε, ότι δεν θα φτάσουν να φάνε φλαούνα, αυτοί οι δυο στον Αρχάγγελο και τώρα κάποιοι θα έχασαν αυτό το ‘στοίχημα’. Αυτός που βοήθησε στα μέγιστα, για να φάνε φλαούνα αυτοί οι δυο είναι ο … ποιος άλλος από τον μαυρόκαττο, το Σοφρωνάκη, που εν ο μονός που καταφέρνει να κερδίσει ο προπονητής μας!!!

Έχουν μείνει ακόμη τρεις αγωνιστικές και Θεός βοηθός. Ευχόμαστε να μην βαρυφάμε το Πάσχα και να αρχίσουμε με νίκη, πάνω στο Σοφρωνακη, με την έναρξη του πρωταθλήματος, για να δώσουμε ένα οριστικό τέλος στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο και απανταχού ΑΠΟΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΚΑΙ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Υ.Γ. Παρακαλούμε όλους, να μείνουν μακριά από κροτίδες και επικίνδυνα παιχνίδια γιατί μπορεί να βλάψουν την σωματική τους ακεραιότητα

Like
Share
Tweet