Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συγκεντρωμένοι στο στόχο μας!

indexΟ ΑΠΟΕΛιστας έχει πολλές διαφορές απο τους άλλους οπαδους εντός του νησιού. Είναι ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ και θέλει πάντα η ομάδα του να έχει μόνο επιτυχίες. Δεν γίνεται αυτό αφού ότι και να γίνει, όσα ρεκόρ και να σπάσουμε κάποτε θα έρθει ένα χαστούκι αφού κάποια πράγματα γίνονται δεδομένα…

Αυτό το χαστούκι λοιπόν δεκτήκαμε απο την ζητιάνα, γιατί δυστυχώς μπήκαμε στο γήπεδο χωρίς πάθος, χωρίς όρεξη και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε μια ομαδούλα που μόνο pressing κατάφερε να κάνει. Δεν είχε ούτε έχει κάτι άλλο φέτος να κάνει γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! Φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων και αυτό μας έδωσε 1 βαθμό, την 3η θέση και είμαστε στο -3. Άντε να ξανα κάνεις τέτοιο λάθος τώρα!

Μιλώντας για τους παίκτες αλλά και για τους οπαδούς της ομάδας μου ένα έχω να πώ. ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ γιατί έχετε επίπεδο. Μείνετε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ στο στόχο μας!!! Βάλτε πίσω τον προηγούμενο αγώνα και ας δούμε μπροστά, για το καλό της ομάδας! ΑΠΟΕΛίστες! Μήν χάσετε τα λογικά σας, μη τρελλαθείτε αλλά να παραμείνουμε όλοι κοντά στην ομάδα και να την βοηθουμε όσο μπορούμε! Παίκτες! Δεν καταλαβαίνω τι πήγε λάθος στον προηγούμενο αγώνα! Μάλλον υποτιμήσαμε ή είχαμε δεδομένη την ζητιάνα. ΟΧΙ! Τίποτα δεν είναι δεδομένο μόνο για τα γατάκια το πρωτάθλημα, κάτι που θα παλέψουμε να τους πάρουμε απο τα “χέρια”.

Μείνετε συγκεντρωμένοι ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως σε αυτό το στόχο! Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ποτέ δεν ήταν εύκολη! Είναι ένας δρόμος μοχθηρός και εξαντλητικός. Χωρίς βάσανα και δυσκολίες δεν πετυχαίνεις τον στόχο σου οπόταν θα δυσκολευτούμε και θα βασανιστούμε έτσι ώστε με το καλό του Θεού να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Like
Share
Tweet