Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η δύναμη μας…

the-power-of-weΣήμερα παίζουμε στο Παπαδόπουλος ενάντια στην 7η ανόρθωση. Μην παραφέρεστε απο την θέση της στη βαθμολογία αφού θα μας αντιμετωπίσει αλλιώς εμάς στο γήπεδο, συγκριτικά με τις άλλες ομάδες. Γουστάρουμε τέτοια συμπεριφορά γιατί σίγουρα αυτό δείχνει πόσο πολύ μας μισούν και παίζουν κάθε φορά λυσασσμένα μαζί μας. Δυναμικά και εμείς όμως πρέπει να τους κλείσουμε το στόμα και να κερδίσουμε τον αγώνα όπως εμείς ξέρουμε. Να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που δεν είναι άλλος παρα τους 3 βαθμούς που θα μας κρατήσουν μονάχους στην κορυφή…

Η ομάδα και οι οπαδοί πρέπει να αφήσουν προς το παρών στο περιθώριο τον αγώνα με τον Άγιαξ. Προσγειωθείτε για να προσγειωθούν και οι παίκτες αφού σήμερα η ώρα 19:00 πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο. Απαιτούμε νίκη γιατί γνωρίζουμε τις δυνατότητες της ομάδας μας παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μπροστά. Χρειάζεται υπομονή, θέληση και σίγουρα συγκέντρωση στον αγώνα.

Πρέπει να βλέπουμε κάθε αντίπαλο το ίδιο και να μην αποπροσανατολιζόμαστε απο την δική τους διάθεση. Εμείς πρέπει να βλέπουμε την ΔΙΚΗ μας ομάδα και να πάμε λυσασμένα για να πάρουμε τη νίκη.

Πάντα να θυμάστε οτι οι περισσότεροι ανορθωσιάτες είναι περισσότερο αντι-ΑΠΟΕΛίστες παρά οπαδοί της ίδιας τους της ομάδας. Ζούν και αναπνέουν για τους αγώνες ενάντια της ομάδας μας…για αυτό το λόγο παικτούρες μου ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ σας σωστά να τελειώνουμε. Ελαφρυντικά προς εσάς και τον αντίπαλο ΔΕΝ υπάρχουν.

Δώστε τα όλα και πάντα να ξέρετε οτι ο ΑΠΟΕΛ φοβάτaι μόνο τον κακό του εαυτό και απολύτως κανένα άλλο. Φόρτζα για τη νίκη ΑΠΟΕΛάρα μου. WE CAN DO IT!

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet