Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Forza για τη νίκη ΑΠΟΕΛάρα!

Αγαπητοί ΑΠΟΕΛίστες πλησιάζει ο μεγάλος αγώνας της ομάδας μας με την ανόρθωση και είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε και εμείς ότι ο Ιβάν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του πλήν του τιμωρημένου Μπάρντο και τραυματία Ατόρνο. Τα υπέρ των τριών βαθμών είναι πολλά. Η διαφορά αυτή τη στιγμή απο την κορυφή είναι στο ανατρέψιμο +3. Θέλουμε να δούμε πειθαρχημένο και σοβαρό ποδόσφαιρο απο την ομάδα μας την Κυριακή ενάντια στην ανόρθωση που λυσσασμένα θα θέλει να μας κερδίσει στο κοτέτσι.

Δεν θα φοβηθούμε κανέναν και τίποτα. Είμαστε προσεκτικοί τους τελευταίους αγώνες και δεν θα αφήσουμε το παιχνίδι να χαθεί με το τίποτα! Αν θέλει η ομάδα θα πάρει τη νίκη και θα κάνει ρεζίλι την ομάδα του Κάκου που φέτος κυριαρχεί στο παρασκήνιο. Με το καλό του Θεού αν τέτοιες μέρες την επόμενη βδομάδα θα είμαστε στο +6 τότε ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ κανένας για την κατάκτηση του τίτλου.

Κίνητρα για τη νίκη έχουμε! Πάθος και θέληση έχουμε! Μένει να τα δείξουμε όλα αυτά στο γήπεδο και θα πάρουμε τους τρείς βαθμούς εφόσον το θελήσουμε. Έχοντας στο τσεπάκι το SAFE +6 θα είμαστε λιγότερο αγχωμένοι θα έχουμε πιο καθαρό μυαλό για την πορεία μας προς την κατάκτηση του φετινού δύσκολου πρωταθλήματος.

υ.γ: Θερμές ευχές για υγεία και ευτυχία να ευχηθούμε στον νεογέννητο David Μorais. Χθές η σύζυγος του Νούνο Μοράις, Christina, έφερε στον κόσμο ενα υγιέστατο αγορακι! Πάντα ευτυχισμένοι και πάντα υγεία και ευτυχία! Να σας ζήσει και να είστε πάντα καλά!

ΑΠΟΕΛΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ απέναντι στις κοτούλες με τα μπλέ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

 

Like
Share
Tweet