Φορτζάρουν

TRAINΜετά απο τα τελευταία νέα των Αλωνεύτη και Μαντούκα που ταξιδεύουν στην Σερβία για την γνωστή θεραπεία στη Μαριάννα, όλο και περισσότερο στηριζόμαστε στους υπόλοιπους μας παίκτες για να καλύψουν τα κενά και να βοηθήσουν την ομάδα. Ντε Βινσέντι, Τζιμπούρ και Ρίισε βελτιώνονται και όπως φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι αλλά έχουν να προσφέρουν πολύ περισσότερα. Στηριζόμαστε στα “πόδια” τους και είμαστε σίγουροι οτι θα μπορέσουν σύντομα να μας δείξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν…

Ο Ρίισε φαίνεται να εγκληματίστηκε αρκετά γρήγορα και καταλαβαίνουμε και απο τα γραφόμενα του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook οτι προσπαθεί και θέλει θετικά αποτελέσματα για την ομάδα μας. Βλέποντας τον στα εντός παιχνίδια της ομάδας μας, στο τέλος κάθε αγώνα ο παίκτης χειροκροτεί και επίσης ανταποκρίνεται στις φωνές των οπαδών μας που τον εμψυχώνουν στο γήπεδο. Μας σέβεται και τον σεβόμαστε αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν περιμένουμε πολύ περισσότερα απο αυτόν.

Ο Τζιμπούρ σκόραρε πρόσφατα και φαίνεται να ανεβαίνει σταθερά αλλά αργά. Κάθε γκόλ του θα μας ευχαριστεί και φυσικά θα εμψυχώνει και τον ίδιο τον παίκτη.

Ο Ντε Βινσέντι έδειξε καλύτερο εαυτό στον χθεσινό αγώνα. Όλοι οι οπαδοί δείχνουν να έχουν εμπιστοσύνη στον ίδιο και αυτό συμβαίνει, γιατί τον χρειαζόμαστε. Μας είναι πολύτιμος ο Τόμας και ξέρουμε οτι η βοήθεια του θα είναι σημαντική. Περιμένουμε τον “μάγο” όπως τον αποκαλούν πολλοί οπαδοί μας να επιστρέψει στον παλιό καλό του εαυτό.

Άντε όμως να φορτσάρουν και οι τραυματίες μας!

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ!

Το τρένο συνεχίζει την πορεία του ακάθεκτο!

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet