Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Φτάνει πια!

2013-12-04-Ftanei_PiaΜε αυτό το άρθρο δεν θέλω να θείξω ούτε να κατηγορήσω κανέναν! Πάντα γράφω για το καλό του ΑΠΟΕΛ! Πάντα θέλω το καλό του ΑΠΟΕΛ! Μετά απο τόσες μέρες ακόμα το θέμα του Χαραλαμπίδη συζητείται απο τους οπαδούς μας. Ακούγονται πολλά και διάφορα κατηγορόντας τον παίκτη, αλλά και υποστηρίζοντας τον. Αποφάσισε να σταματήσει απο την ομάδα μας, αλλά όχι να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Κατανοητό! Ο ίδιος στα 35 του είπε ευχαριστώ αλλά και αντίο στους ΑΠΟΕΛίστες στην φιέστα της Κυριακής. Κατανοητό! Ότι και να έγινε του ευχόμαστε τα καλύτερα στην καριέρα του στην ομάδα της ΑΕΚ. Σκευτείτε λίγο σοβαρά αλλά και πιο ανοικτά το θέμα…

Πρέπει δηλαδή να φταίει κάποιος που ο Μπίδης φεύγει απο τον ΑΠΟΕΛ; Πρέπει να φταίξουμε κάποιον επειδή ο Μπίδης μικρός έπαιξε όλη σχεδόν την καριέρα του στην ομάδα μας αλλά δεν θα κλείσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ; Γιατί ζητάτε ένα ΑΠΟΕΛ τέλειο αφού θέλετε να μείνει ο Μπίδης ενώ ξέρουμε οτι στα 35 του δεν μπορεί να προσφέρει και τόσα στην ομάδα, αλλά θα έπρεπε να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα μας; Αν είναι δυνατόν να συζητούμε ΕΜΕΙΣ οι οπαδοί το τι πρέπει να κάνει ο οποιοσδήποτε παίκτης στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Μπίδης αποφάσισε να σταματήσει απο την ομάδα. ΤΕΛΟΣ! Γιατί το συζητούμε ακόμα δεν κατάλαβα! Δεν καταστράφηκε το ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ γιατί έφυγε 1 παίκτης! Πρέπει επιτέλους να αντιληφθούμε οτι: Ο ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ! Σταματήστε να είστε προσωπολάτρες. Αλλάξαμε επίπεδο και ένας Μπίδης δεν θα σώσει την ομάδα. Ποδοσφαιριστές, τεχνικές ηγεσίες, διοικήσεις, προπονητές και παίκτες πάνε και έρχονται. ΞΕΚΟΛΑΤΕ! Για όνομα του Θεού!!!

Καλύτερα να ασχοληθούμε και να ανησυχούμε για πιό σοβαρά θέματα αδέλφια ΑΠΟΕΛίστες! Το πιο σημαντικό θέμα αυτή τη στιγμή είναι να μπούμε για ακόμα μια φορά ομίλους του Champions League για να ζήσουμε για ακόμα μια φορά την δόξα και το όνειρο! Έχουμε κιάλλα θέματα να ανησυχούμε επίσης για παράδειγμα το πώς να μείνει ένας προπονητής στην ομάδα μας για περισσότερους απο 6-8 μήνες! ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΠΙΔΗΣ. Βλέπουμε μπροστά!

Ο ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ!

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet