Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Aris_LimassolΕίμαστε ήδη στην 5η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος. Σήμερα αντιμετωπίζουμε τον άρη, στο ΓΣΠ η ώρα 20:00 τ0 βράδυ. Μια ώρα που μας βολεύει όλους οπόταν δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να απουσιάζουμε απο το γήπεδο. Την περασμένη Δευτέρα η ομάδα μας έδειξε ένα πολύ μέτριο εαυτό στο παιχνίδι με την δόξα όμως αυτό δεν μας πτωεί. Γνωρίζουμε τα πολλά προβλήματα των τραυματισμών και μπόρουμε να καταλάβουμε τον πονοκέφαλο που υπάρχει στον Αρχάγγελο τον τελευταίο καιρό. Είναι κάτι που μας προβληματίζει εδώ και μήνες όμως…

αυτο δεν θα μας σταματήσει απο το να οδεύουμε με επιτυχία, βήμα-βήμα σταθερά και δυνατά, προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ας αναλάβουν οι ειδικοί όλα αυτά που μας “πονάνε” και να βρούν επιτέλους μια λύση.

Εμείς οι απλοί οπαδοί θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα μας σταθερά και δυναμικά. Ας σταματήσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι μέτριες εμφανίσεις της ομάδας μας γιατί κανένας δεν το αντέχει. Δεν υποφέρεται να βλέπουμε ένα μέτριο ΑΠΟΕΛ και ΟΥΤΕ και θέλουμε να παρακολουθούμε την ομάδα μας με την ψυχή στο στόμα κάθε αγώνα ανεξαρτητος του αντιπάλου. Φτάνει πιά!

Οι παίκτες βρίσκονται πολλές φορές σε αδράνεια και είναι σαν και δεν προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Φταίνε όλοι σαν ομάδα και ο καθέ ένας απο αυτούς ατομικά. Ξυπνάτε όλοι και παίξτε μπάλα γιατί μας περιμένει ενα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Κεσπάγια κάνε ότι πιστεύεις ότι είναι απαραίτητο, ο ΑΠΟΕΛ να γίνει ΑΠΟΕΛ ξανά.

ΑΠΟΨΕ 20:00 ΣΤΟ ΓΣΠ! ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΘΡΥΛΕ!

Αισιόδοξος ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet