Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Φως στο τούνελ

fos1Η ομάδα μας με νέο προπονητή στον πάγκο βελτιώνεται σταδιακά και οι νίκες όπως βλέπετε δεν άργησαν να έρθουν. Με τον Φίνκ στο τιμόνι τα πράγματα πλέον είναι πιο θετικά, αν εξαιρέσουμε μερικούς τραυματισμούς που χρειάζονται απλά χρόνο. Με το νέο τεχνικό τίμ οι παίκτες φορμαρίζονται μέρα με τη μέρα και βλέπουμε οτι η απόδοση τους στο γήπεδο ανεβαίνει. Η προπόνηση είναι πιο σκληρή και αυτό ναι μέν δυσκολεύει τους παίκτες γιατί ήταν συνηθισμένοι σε άλλες ασκήσεις, αλλά σε βάθος χρόνου βλέπουμε οτι οι παίκτες μας ενδυναμώνονται

Ο Λάνινγκ, ο οποίος ήδη σκόραρε(!), βοηθά τον Μοράις, τον οποίο βλέπουμε ανεβασμένο αγώνα με αγώνα. Ο Νάφικ έδειξε πολύ καλά στοιχεία απο τον πρώτο αγώνα που έλαβε μέρος. Ανεβαίνει σταθερά το ποσοστό σκοραρίσματος για τον τρομοκράτη Τζιμπούρ. Του δώσαμε χρόνο και ανέβηκε αλλα αναμένουμε περισσότερα γκόλ απο τον ίδιο. Με αγωνία και ανυπομονησία αναμένουμε και τον μαγικό Ντε Βινσέντι όπως τον ξέρουμε απο παλιά. Θέλουμε να ανεβάσει απόδοση και δεν πιστεύω να αργήσει! Ήδη του πήρε πολύ! Ο Φινκ έδωσε ευκαιρία στους νεαρούς της ομάδας που φαίνεται να πέρνουν τα πάνω τους. Όλα διορθώνονται και ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει επιτέλους τον καλό του εαυτό. Ήδη είδαμε φώς στο τούνελ!

Αναμένουμε δυνατή την ομάδα μας απέναντι στην Δόξα η οποία δεν θα μας δεί με καλό μάτι. Θα πάμε αισιόδοξα και δυναμικά να κερδίσουμε ακόμα μια ομάδα και να περάσουμε ακόμα ένα σημαντικό εμπόδιο.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΝΤΑΜΠΛ!

Πιστός ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΠΟΕΛίστας

Like
Share
Tweet