Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γερμανικά νούμερα. Γιατί?

skopia1Την περασμένη εβδομάδα, πήραμε αρκετά μηνύματα και εμαιλς από ΑΠΟΕΛιστες που ρωτούσαν το γιατί η ομάδα μας πρέπει να παίζει Κυριακή η ώρα 20:00 το παιχνίδι της. Γιατί η διοίκηση μας, δέχεται αυτό το πρόγραμμα, ειδικά τώρα που βραδιάζει πιο γρήγορα και η επόμενη μέρα είναι εργάσιμη.

Εμείς δεν είχαμε κάτι να απαντήσουμε, εκτός του ότι, είναι η cytavision που καθορίζει τις ώρες των τηλεοπτικών μεταδώσεων. Οι ΑΠΟΕΛιστες μέσω εμάς, θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ, ότι Σάββατο και Κυριακές η ώρα 20:00 δεν βολεύει και εάν περνά από το χέρι τους, να βάλουν πίεση στους υπευθύνους, να μην μας βάζουν τέτοιες ώρες.

Εμείς οι θέλουμε, οι ώρες που παίζει η ομάδα μας να είναι προσιτές, γιατί θέλουμε να ερχόμαστε οικογενειακά στο γήπεδο, εντός και εκτός, για να στηρίζουμε την ομάδα μας. Οι ώρες αυτές, είναι απαγορευτικές, για τα παιδιά που την επόμενη ημέρα έχουν σχολείο.

Υπάρχουν τόσα αλλά παιχνίδια άλλων ομάδων που ότι ώρα και εάν τα βάλουν, οι προσέλευση του κόσμου θα είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Αυτά τα παιχνίδια να μπαίνουν σε ‘Γερμανικά’ νούμερα!!!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Like
Share
Tweet