Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Για ποιους κτυπάει η καμπάνα!!!

Bell RingingΜε την επιστροφή της ομάδας μας από την Πολωνία, όπου γίνεται το τελικό στάδιο προετοιμασίας για να είναι έτοιμη, για τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, θα πρέπει να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το ποιοί ποδοσφαιριστές θα αποχωρίσουν. Είναι κοινό μυστικό σε όλους, ότι για κάποιους ποδοσφαιριστές μας, ‘κτυπά η καμπάνα’ πολύ πιο δυνατά από τους άλλους. Ποιοι είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρίσουν;

Προσωπικά μπορώ να δώσω κάποια δικά μου ποσοστά, για το ποιοί πιστεύω ότι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση, σαν το Survivor, που είναι και της μόδας!!!

Πριν τον τραυματισμό του Νίκολα Ιωάννου, οι αποχωρούντες θα ήταν δυο, αλλά τώρα θα υπάρξει ακόμη μία εξτρά αποχώρηση, για να έρθει στην ομάδα μας, ακόμη ένας κεντρικός αμυντικός.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι ακόλουθοι.

Ντεκαμάρκο (80%).

Ο επιθετικός μας Ντεκαμαρκο, παρότι ξεκίνησε φουριόζος στην περσινή σεζόν, οι μηχανές σιγά σιγά έσβησαν και η παρουσία του στο γήπεδο δεν ήταν η αρμόζουσα. Λόγο και της ηλικίας του, 34 ετών, συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες αποχώρησης.

Ρομο (70%)

Ο υποσχόμενος τερματοφύλακας μας, έχει αρκετές πιθανότητες να δοθεί δανικός σε μια άλλη ομάδα για ένα χρόνο. Δεν νομίζω ότι έχει θέμα, για πλήρη αποχώρηση από την ομάδα μας.

Παρντο (65%)

Ο Παρντο, είναι ένας τερματοφύλακας με τεράστια προσφορά στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Η περσινή του απραξία, που ήταν και άδικη, τον επηρέασε αγωνιστικά και ψυχολογικά και αυτό φάνηκε έντονα στα παιχνίδια που αγωνίστηκε. Είναι 34 ετών και έχει και ένα ψηλό συμβόλαιο με την ομάδα μας. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τις πρόθεσεις του νέου Ολλανδού προπονητή μας, αλλά ο Ολλανδός τερματοφύλακας μας, Βαντερμαν, είναι σε πλεονεκτικότερη θέση για να είναι ο πρώτος τερματοφύλακας. Το εάν θα το αντέξει για δεύτερη χρονιά ο Παρντο να είναι στον πάγκο, αυτό εξαρτάται από αυτόν.

Βάντερ(60%)

Ο Βάντερ είναι ένα ποδοσφαιριστής με αρκετές αρετές και μπορεί να κερδίσει μια ομάδα μόνος του, αλλά έχει και αρκετές ιδιοτροπίες. Δυστυχώς όμως, σε πολλά παιχνίδια, είναι παρών απών και αυτό προβληματίσει αρκετά την τεχνική μας ηγεσία. Τον περασμένο Γεννάρη ζήτησε από μόνος του να φύγει.

Μπερτόλιο(55%)

Ο Αργεντίνος (25 ετών) που διατηρεί το υψηλότερο συμβόλαιο στην ομάδα μας, γύρω στις €400,000, ήρθε για να αντικαταστήσει τον ‘τρελάρα’ συμπατριώτη του, Ντε Βινσεντι, αλλά δυστυχώς, μέχρι στιγμής απέτυχε παταγωδώς. Οι συχνοί τραυματισμοί του προβληματίζουν αρκετά, αλλά επειδή έχει ακόμη 2 χρονιά συμβόλαιο, είναι δύσκολο να τον αποδεσμεύσουμε. Εάν όμως αποφασίσει, ο Ντε Βινεντι να έρθει πίσω στο ΑΠΟΕΛ, τότε ο Μπερντολιο θα γίνει παρελθόν.

Αυτές είναι οι δίκες μου εκτιμήσεις και προβλέψεις, για το ποιοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσουν. Από την στιγμή όμως, που φοράνε την τιμημένη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και αγωνίζονται, εμείς έχουμε την υποχρέωση να τους στηρίζουμε με όλοι μας την δύναμη μας.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet