Για τα αδέλφια όλα

Φίλοι μου ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ Γεια σας και Καλή Χρονιά.

Για να έχουμε όμως καλή χρονιά πρέπει η ομάδα μας να κατακτήσει και αυτό το πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν θα γίνει χωρίς την βοήθεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Νομίζω φίλοι μου ήρθε η ώρα να επιστρέψουν όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ στο ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ χθες στο κοτέτσι της μικρής κυρίας εάν δεν ήταν οι παθιασμένοι μαθητές δεν θα ερχόταν η νίκη με τίποτα…..

Δεν γίνετε η δική μας ομάδα να παίζει σε γήπεδα εκκλησία φταίνε επιτέλους αυτή η φαρσοκωμωδία διότι περί αυτού πρόκειται ενώ όλοι οι άλλοι οπαδοί επέστρεψαν πίσω στο γήπεδο για να βοηθήσουν την ομάδα τους εμείς επιμένουμε να καθόμαστε στον γέριμο τον καναπέ.

Αφού ο ΑΧΑΠΑΡΟΣ ο υπουργός λέει ότι δεν πρόκειται να καταργηθεί η ΓΕΡΙΜΗ η κάρτα τότε τι περιμένετε και δεν γυρίζετε πίσω στο γήπεδο?

Εάν πραγματικά θέλετε να πάρουμε το φετινό πρωτάθλημα τότε ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ειδικά τώρα που μας έχουν όλοι ξεγράψει ακόμα ένας λόγος να τους πελλανουμε.

Όλα αυτά το όμορφα τραγούδια για την αγαπημένη μας ομάδα κάνετε τα στην πράξη όπως παλιά ΧΩΡΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΩΝ ΕΣΑΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ΜΟΝΑΧΑ ΞΕΡΕΙ…..

ΜΕ ΑΠΟΕΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΓΑΠΗ ΝΙΚΗ ΣΚΟΥΦΑΡΙΔΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Υ.Γ Κάντε το για τα αδέλφια όλα που μας κοιτάνε από ψηλά…..

Like
Share
Tweet