Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Για τα αδέλφια όλα

giorgos_gkougkouris3Σήμερα, πραγματοποιήθηκε το 3ο ετήσιο Μνημόσυνου του τότε 16χρονου οπαδού μας, του ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ Γιώργου Γκουγκούρη. Ήταν 03/05/2014 και η ομάδα μας εκείνη την ημέρα αγωνιζόμασταν εκτός έδρας στην Λεμεσό, με τον Απόλλωνα. Ο Γιώργος και οι φίλοι του, ήθελαν να έρθουν να συμπαρασταθούν στην μεγάλη τους αγάπη, το ΑΠΟΕΛ, όπως έκαναν σε κάθε παιχνίδι της ομάδα μας και να βοηθήσουν και αυτοί όσον μπορούν στην επιτεύξη της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Δυστυχώς όμως, η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Κοντά στον Τύμβο της Μακεδονίτισσάς, έχασαν το έλεγχο του αυτοκίνητους τους και ο Γιώργος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο Γιώργος και τα υπόλοιπα αδέλφια, βρίσκονται τώρα στην γειτονιά των αγγέλων και μας βλέπουν και μας προσέχουν από ψηλά. Ο Γιώργος, έλεγε συνεχώς στην μητέρα του και στην οικογένεια του, ‘Μόνο ΑΠΟΕΛ μάμα, Μόνο ΑΠΟΕΛ’, και μέχρι την τελευταία του πνοή, φορούσε τα ρούχα της αγαπημένης του κερκίδας, των πορτοκαλί.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι, να κρατήσουμε την μνήμη τους αθάνατη και να αγωνιζόμαστε γι’ αυτούς. Το τραγούδι των πορτοκαλί, ‘Για τα αδέλφια όλα από τον ουρανό…’, δεν θα αφήσει κανένα από εμάς, να ξεχάσουμε τους αγαπημένους μας πορτοκαλί.

Σήμερα η ομάδα μας αγωνίζεται στην Λεμεσό με την Αελ αυτή την φορά και παρακαλώ θερμά όλους, να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο δρόμο, στο γήπεδο και γενικά να πάμε και να επιστρέψουμε σώοι και αβλαβές. Να μην ξεχνούμε ποτέ, ότι κάποιοι μας περιμένουν στο σπίτι μας και στο γήπεδο, και απαγορεύεται να τους απογοητεύσουμε με την απουσία μας.

ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ

Hitman

Like
Share
Tweet