Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Για την πρώτη νίκη

Αύριο Κυριακή 10/03/2019, στο Γ.Σ.Π., η ομάδα μας θα πρέπει να κάνει την πρώτη της φετινή νίκη πάνω στην ΑΕΚ και στα φετινά Play Offs. Η νίκη μας είναι επιτατική και δεν θέλουμε καν να διανοηθούμε ότι δεν θα τα καταφέρουμε.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει και κάθε χαμένος βαθμός, μπορεί να μας στοιχίσει. Χάσαμε ήδη αρκετούς βαθμούς τον τελευταίο μηνά και χάσαμε την δυναμική που είχαμε κτίσει. Από αύριο, πρέπει να ξανακερδίσουμε την δυναμική μας και να μπούμε σε θέση ισχύος.

Ο προπονητής μας, οφείλει να κάνει τα αυτονόητα και να κερδίσει στην τακτική τον ‘ταμτακο’ που μας το παίζει και αλαζόνας, που δεν καταδέχτηκε να μας δώσει συγχαρητήρια στην πρόκριση μας, επι της ομάδας του. Πρέπει επιτέλους, να έχουμε το πάνω χέρι στα παιχνίδια μας και να κάνουμε τις ευκαιρίες μας, γκολ για να περνούμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Οι ποδοσφαιριστές μας, πρέπει να συγκεντρωθούν, να παίξουν ομαδικά για να πάρει η ομάδα μας το ζητούμενο. Οποίοι ποδοσφαιριστές και εάν κληθούν να ξεκινήσουν τον αγώνα, πρέπει να είναι παθιασμένοι και διψασμένοι για την νίκη. Το να τρέχουμε πάντα πίσω στο σκορ, αυτό δεν μας βοηθάει καθόλου. Πρέπει να έχουμε εμείς το πάνω χέρι στο παιχνίδι.

Εμείς οι φίλαθλοι και οι οπαδοί της ομάδας μας, πρέπει να είμαστε παρών σ ’αυτό το δύσκολο παιχνίδι και να μην δώσουμε το δικαίωμα, στους μισημένους μαντιδες, να βρίζουν τους νεκρούς μας. Γίνονται τόσο σιχαμένοι, που κάποια μέρα θα γίνει το κακό και οι πορτοκαλί θα βρεθούν στις κερκίδες τους και να τους σπάσουν τα σαούνια τους. Βρομισμένοι και ανύπαρκτοι.

Όλοι μαζί αύριο, πάμε για την νίκη και μόνο για την νίκη, που θα είναι αφιερωμένη

ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΛΑ

Hitman

Like
Share
Tweet