Για τους ΑΠΟΕΛίστες! ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ!

11954592_10153211817713002_7469228116352934897_nΤον τελευταίο καιρό άκουσα τα πάντα για ένα παίκτη που είπα οτι είναι ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ το καλύτερο αριστερό back στην Κύπρο. Ναι αναφέρομαι για τον Μάριο Αντωνιάδη, ο οποίος το οτι δεν είναι σε φόρμα όπως παλιά είναι ένα θέμα αλλά τα χιδαία που άκουσα τις τελευταίες μέρες απο ανθρώπους που υποτίθεται καταλάβουν απο ποδόσφαιρο είναι άλλο θέμα! Κανέναν δεν άκουσα να αναφέρεται στο μεγαλύτερο λάθος του πρώην προπονητή που ήταν…

Προστάτευσε τους ξένους παίκτες και προσπάθησε να καταστρέψει τους ντόπιους για παράδειγμα γιατί στα πρώτα παιχνίδια δεν έβαλε τον Λεάλ και έβαλε τον Πιέρο; Διερωτήθηκε κανένας γιατί; Είναι ο μόνος προπονητής που έκανε αυτό το πράγμα. Να βάζει παίκτες ανέτοιμους για να τους “φάει” ενώ έβαλε τον ανέτοιμο Πιέρο και προφύλαξε τον Λεάλ, έβαλε τον Νεκτάριο κόφτη αντί να προτιμήσει ένα απο τους καλύτερους Κύπριους κόφτες που έχει το παζάρι, τον Αρτυματά, προτίμησε να βάλει 18άδα τον Choco αντί να βάλει την ΠΙΟ σίγουρη λύση που υπήρχε.

ΜΑΘΕΤΕ να είστε αντικειμενικοί και όχι να καταστρέφετε ψυχολογικά ένα παικταρά με αυτά που λέτε και αυτά που γράφετε. Ο Μάριος Αντωνιάδης έδειχνε τα τελευταία 2 παιχνίδια οτι δεν είχε καλά πατήματα και αντί να τον προστατεύετε, τον κατηγορείτε. Πέρσι ο Μάριος ήταν παικταράς. Πέρσι ο Μάριος έβγαλε το CL με αντίπαλους 1000 σκαλιά πιό ποιοτικούς απο εκείνους της Αστάνα πανάξια, και όλοι μας τον καμαρώναμε.

Μπορεί ο Μάριος να χρειάζεται λίγη δουλειά αλλά οι μ… του lidl και τα περιτά λόγια δεν χρειάζονται! Τις διπλοπροσωπίες κόψετε τες και σταθείτε δίπλα απο τους παίκτες και την ομάδα.

Προσωπικά έχω πολύ ψηλά τον Αντωνιάδη και σαν παίκτη και σαν άνθρωπο και θα σας αποδείξει λάθος ΠΑΛΙ! Όμως δεν θα βρεθεί κανένας να παραδεκτεί το λάθος του αφού μερικοί έχουν ήδη χαλάσει την ψυχολογία του μικρού.

Εγώ έμαθα ΑΠΟΕΛ στις χαρές – ΑΠΟΕΛάρα στις λύπες!

και εδώ επιμένω… ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ !

ΧΑΡΗΣ

Like
Share
Tweet