Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιαγιά, συγγνώμη…

yiayia_axna_3Δεν μπορούμε παρά να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη, στην γιαγιά του Εθνικού Άχνας, Κυριακού Παύλου, για το τι της συνέβη στο χθεσινό μας φιλικό που αγωνίζονταν η ομάδα της, εναντίον της ομάδας μας.

Της ζητάμε συγγνώμη, γιατί δεν μπορέσαμε να την προστατεύσουμε από τους αλήτες, τα καθάρματα, τα π@υτ@ν@π@ιδ@ της Αμμοχώστου, που ήρθαν στο φιλικό της ομάδας μας, στο Δασάκι της Άχνας για να κάνουν τους νταήδες και να κτυπήσουν απροστάτευτους ηλικιωμένους και γυναικόπαιδα.

Δυστυχώς, εσάς των Αμμωχωστιανών, είναι μέσα στο DNA σας η δειλία και ο φόβος. Η ιστορία σας είναι εκεί γραμμένη και επαναλαμβάνεται. Είστε δειλοί και το βάζετε στα πόδια, όταν δείτε τον αντίπαλο σας να έρχεται. Ποτέ δεν είχατε κότσια και ανδρισμό πάνω σας.

Είχατε και το θράσος να φωνάζατε: “Η Ανόρθωση επιστρέφει, δαμέ εν Αμμόχωστος“. Βάλετε πρόεδρο τον Παντελή, αυτόν που σας έκλεβε και αυτόν που βρίζατε, θέλατε να τον βάλετε φυλακή και τώρα τον υμνείτε, και νομίσατε ότι άλλαξε κάτι στην ομάδα σας;

Μόνο οι πανηλίθιοι το πιστεύουν αυτό και εσείς αυτό είσαστε. Το ότι δεν χωνέψατε ποτέ τα 8, αυτό είναι εμφανέστατο, αλλά και στην φετινή σεζόν η ομάδα σας ρούφηξε και 6 στην Λεμεσό. Δεν το έχετε καταλάβει ότι για να επιβιώσετε το έχετε ρίξει στην π@ρνι@!!! Όπου φτωχός και δειλός και η μοίρα του.

Τα έχετε βάλει όμως με λάθος ομάδα και με λάθος οπαδούς. Από σήμερα, θα κοιμάστε με δυο μάτια ανοιχτά. Θα κοιμάστε σαν τα βρέφη, που κάθε 1 ώρα θα ξυπνάνε και θα κλαίνε.

Μ@υν@κι@ των Βαρωσιών ετοιμαστείτε.

ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ

ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ

Hitman

Like
Share
Tweet