Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιατί δεν μπορούμε;

Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα από όλους μας, γιατί δεν μπορούμε αυτό που κάνουμε φέτος στο Τσιρειο να το κάνουμε και στο Γ.Σ.Π.;

Παλιά το Τσιρειο, για την ομάδα μας, ήταν εάν αφιλόξενο στάδιο, που κάποιες φορές θα είμασταν happy και με την ισοπαλία!!!

Φέτος το Τσιρειο είναι η ‘έδρα’ μας και το Γ.Σ.Π. είναι το παλιό Τσιρειο!!!

Εάν είχαμε αυτές τις φετινές νίκες του Τσιρειου, σε άλλες χρονιές, το πρωτάθλημα θα το κατακτούσαμε και μαθηματικά πριν την έναρξη των play offs!!!

Πρέπει αυτό που κάνουμε στο Τσιρειο, δηλαδή, που κερδίζουμε, να το κάνουμε και στην φυσική μας έδρα. Δεν μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, εάν χάνουμε συνεχώς βαθμούς μέσα στην έδρα μας.

Πετούμε εύκολους βαθμούς, σαν και αυτούς με την Δόξα, Αλκή, Αεκ, Ομόνοια μέσα στο Γ.Σ.Π. και γι’ αυτό έχουμε μείνει μέσα στο starter και δίνουμε ελπίδες στο κάθε πικραμένο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε άμεσα την έδρα μας. Δεν θα έχουμε άλλο παιχνίδι στο Τσιρειο φέτος!!!

Ξέρουμε ότι στο Γ.Σ.Π., χωρίς τους Πορτοκαλί και τον κόσμο μας, είναι ένα άχαρο γήπεδο, χωρίς ψυχή και παλμό και αυτό είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα για την ομάδα μας. Δυστυχώς, αυτά είναι τα δεδομένα, σχετικά με την κάρτα φίλαθλου και μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή, πρέπει να βρούμε τους τρόπους, να περνούμε το τρίποντο σε κάθε παιχνίδι.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΞΑΝΑ ΤΟ Γ.Σ.Π.

ΕΔΡΑ ΜΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet