Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιατί είστε βλάκες!!!

bscapoΓια όσους βλάκες αναρωτιούνται γιατί η ομάδα μας έχει επιλεχτεί σαν ομάδα Fair Play, η απάντηση βρίσκεται στην φωτογραφία μας. Όταν εσάς οι ποδοσφαιριστές σας και οι φίλαθλοι σας πάνε για ύπνο στις 20:00 κάθε βραδύ, οι δικοί μας ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι είναι με μια βαλίτσα στο χέρι και ταξιδεύουν συνεχώς. Όταν οι δικοί σας φίλαθλοι γυρίζουν πλευρό, εμείς οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ είμαστε ξάγρυπνοι, για να δούμε την ομάδα μας να αγωνίζεται στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και κάνει τους απανταχού ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

Δεν θέλαμε να σας μειώσουμε και να σας δημιουργήσουμε και αλλά ψυχολογικά αλλά τραβάτα ο κ@λ@ς σας. Η ΚΟΠ ανακήρυξε το ΑΠΟΕΛ σαν ομάδα Fair Play γιατί παίζει σε ευρωπαϊκούς ομίλους και κάνει το νησί μας υπερήφανο. Είμαστε ο πιο άξιος πρεσβευτής αυτού του κακομοίρου τόπου, που βρίσκεται στην αφάνεια και εμείς μας βάζουμε στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Επίσης, δίνει και σε εσάς τους βλάκες βαθμούς, για να μπορείτε να έχετε μια καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία, αλλά τα κάνετε ‘μαύρα και σκοτεινά’ και από τις αρχές του Αυγούστου είσαστε στην θάλασσα για διακοπές και πάλι. Γενικά μας κάνετε ρεζίλι. Προσπαθούμε να κτίσουμε ένα καλό ποδοσφαιρικό όνομα στην Ευρώπη και έρχεστε εσείς και μας ρεζιλεύτε.

Εάν ήσασταν σωστοί και υπεράνω, όπως λέτε όλοι σας από μονοί σας, έπρεπε να το εισηγηθείτε στην ΚΟΠ για όλες τις ομάδες του νησιού μας που αγωνίζονται στους ευρωπαϊκούς ομίλους να απαλλάσσονται τον 1ο γύρο του Κυπέλου, αλλά, η ζήλια σας και το μίσος σας δεν σας αφήνει. Επίσης, ακόμη ένας λόγος που δεν το κάνετε είναι γιατί δεν πιστεύετε ότι μπορεί κάποτε και η δικιά σας η ομάδα, να παίζει σε ομίλους για συνεχόμενα χρονιά. Είστε πυροτεχνήματα και κομπάρσοι.

Όσο περισσότερο μας πολεμάτε, τόσο περισσότερο θα μας βρίσκετε μπροστά σας. Όταν ο ίδιος ο πρόεδρος της Δημοκρατίας άλλαξε την τηλεοπτική του διάσκεψή γιατί σύμπιπτε με την ώρα που θα αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ με την Young Boys γιατί δεν θα είχε καθόλου τηλεθέαση, τότε καταλαβαίνετε πόσο υπολογίσιμος είναι ο ΑΠΟΕΛ και οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ σε αυτόν τον τόπο. Πως το κάνουμε; Δεν θα σας πούμε ΠΟΤΕ και ουτε ποτε θα καταλαβετε!!!

Ο ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ

ΣΤΑ @ΡΧΗΔΙ@ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet