Γιατί όλοι σωπάσαν;

tomas_nteviΑπό την αρχή της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, όλα ΜΜΕ, στα ρεπορτάζ για το ΑΠΟΕΛ για την μεταγραφολογία, όλοι είχαν κάτι να πουν για την υποτιθέμενη μεταγραφή του Τόμας Ντε Βινσεντι στο ΑΠΟΕΛ. Όλοι είχαν ένα τίτλο, στις καθημερινές τους ειδήσεις τους, για την μεγάλη επιστροφή του παιχταρά πίσω στην ομάδα μας. Τα έχουν βρει σε όλα. Έμειναν μόνο οι υπογραφές. Εάν περάσει ο ΑΠΟΕΛ στο Europa League. Εάν περάσει ο ΑΠΟΕΛ στο Champions League, και πολλές άλλες μπούρδες.

Όλες οι ειδήσεις, είχαν μέσα ένα αν, για να είναι πάντα καλυμμένοι, σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής, δεν μεταγραφόταν ξανά στο ΑΠΟΕΛ. Τώρα όλα αυτά τα αν, έγιναν, και από τότε που έγιναν, δεν έχει γραφτεί καν το όνομα του. Που πήγαν τα σαΐνια των ΜΜΕ, που όλο το καλοκαίρι αλώνιζαν για να πιάσουνε κλικ;

Έβαλαν φωτογραφίες του Ντε Βινσεντι, από το προσωπικό του λογαριασμό, που φορούσε φανέλες του ΑΠΟΕΛ, που έγγραφες ευχές στην ομάδα μας, για να προκριθεί στον επόμενο γύρο, και αυτά τα ‘σαΐνια των ΜΜΕ’, έπαιζαν με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για να πάρουνε τα κλικς. Τώρα όλοι τους έχουν χαθεί και έχουν βουλώσει.

Μέχρι τις 31/08/2017, έχουν μείνει ακόμη λίγες μέρες γι’ αυτή την μεταγραφική περίοδο. Ο κ. Γιώργος Δώνης, προβληματίζετε αρκετά, στο ότι η ομάδα μας δεν έχει το 10αρη που θα ήθελε και χωρίς αυτό η ομάδα μας, δεν μπορεί να βγει ορθόδοξα σωστά και να επιτύχει το εύκολο γκολ. Αυτός ο προβληματισμός του, μεγαλώνει όλο και περισσότερο όταν βλέπει τον ακριβοπληρωμένο μας 10αρη, να μην μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στο μισό βαθμό, που θα τον ήθελε.

Θα γίνουν μεγάλες προσπάθειες, τώρα που υπάρχει και άφθονο χρήμα στα ταμεία της εταιρεία, για να λυθεί αυτό το θέμα, είτε αυτός λέγετε Τόμας Ντε Βινσεντι ή κάποιος άλλος. Η ομάδα μας χρειάζεται τον συνδετικό κρίκο, από το κέντρο στην επίθεση, και να μπορεί να κρατάει μπάλα και να μοιράσει πάσες και γκολ.

Εάν γίνει, μην μας πείτε, ότι μας το είπατε, κουφάλες!!!

Είστε για κ@βλιες

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet