Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιατί προσπαθούμε να πείσουμε;

OnlyLoveApoelΕδώ και μέρες έχουν αρχίσει πάλι τα όργανα να παίζουν το γνωστό τραγούδι και παιχνίδι εναντίων της ομάδα μας. Ξεκίνησαν οι απανταχού αντι-ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να βγαίνουν στα ράδια, στις τηλεοράσεις, στις ιστοσελίδες και σε ότι ΜΜΕ διαθέτουν και να λένε τα γνωστά, ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοείτε από την διαιτησία. Πιπιλούν αυτή την κουφέτα εδώ και δεκαετίες και μ’ αυτόν τον τρόπο αισθάνονται καλύτερα για τα χάλια που έχουν οι ομάδες τους. Τους το αποδείξαμε πολλές  φόρες τα τελευταία χρόνια ότι δεν ευνοούμαστε περισσότερο από τις άλλες ομάδες, και η Ευρώπη είναι ο καθρέφτης όλων αυτών που υποστηρίζουμε εμείς. Αυτοί δεν λένε να το καταλάβουν, καλύτερα, δεν θέλουν να το χωνέψουν έτσι και εμείς…

Πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε να τους εξηγούμε και να τους κάνουμε να το καταλάβουν ότι όλες οι ομάδες σε κάποια παιχνίδια παίρνουν σφυρίγματα και σε κάποια αδικούνται. Πρέπει να αλλάξουμε τακτική και να τους λέμε, ναι ευνοηθήκαμε, η ΚΟΠ μας ανήκει, οι διαιτητές είναι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, δεν ήταν πέναλτι άλλα μας το έδωσε, ήταν οφσάιντ άλλα το άφησε και όλα αυτά που μας καταλογίζουν.

Εμείς παρατηρήσαμε ότι όταν τα λέμε αυτά, παραπάνω εκνευρίζονται και όταν συμφωνάμε μαζί τους, γίνονται ‘Turbo’, από τα νεύρα τους. Με το να τους λες ότι οι διαιτητές ευνοούν τις μεγάλες ομάδες, και αυτό είναι παγκόσμιο φαινόμενο, και ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και γι’ αυτό ευνοείτε, τότε δεν βρίσκουν τόπο να κρυφτούν. Δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν, τι άλλο να πούυν για να μας κατηγορήσουν.

Δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι ο ΑΠΟΕΛ άλλαξε επίπεδο και δεν ασχολούμαστε πλέον μαζί τους. Εμείς ασχολούμαστε με άλλες ομάδες παγκόσμιας εμβέλειας, Μπάρσα, Ρέαλ, Πόρτο, Παρί, Άγιαξ και πολλές άλλες, που μόνο στην τηλεόραση και στο playstation μπορούν να τις δουν. Δεν αξίζει να ασχολούμαστε μαζί τους, γι’ αυτό ότι μας καταλογίζουν εναντίων του ΑΠΟΕΛ που έχει να κάνει με διαιτησία πρέπει να συμφωνάμε μαζί τους και αυτό τους εξοργίζει περισσότερο παρά να μπαίνουμε σε διάλογο. Αυτοί αυτό επιζητούν, τον διάλογο για να πουν το πόνο τους και εμείς δεν πρέπει να τους δίνουμε αυτή την ευχαρίστηση.  Εμείς συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία και αφήστε τους άλλους στο πόνο και τα ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ τους. Καταβάθος θα ήθελαν οι ομάδες τους να ήταν σαν τον ΑΠΟΕΛ, πράγμα αδύνατο και αδιανόητο φυσικά.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Hitman

Like
Share
Tweet