Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γίνεται ροτέισον; (Πίνακας)

kristiasenΕδώ και κάποιες εβδομάδες φίλαθλοι και οπαδοί της ομάδας μας, κάνουν λόγο εάν γίνεται σωστό ροτέισιον των ποδοσφαιριστών μας στα παιχνίδια μας. Είχα και εγώ αυτή την απορία και περιέργεια και βρήκα κάποια στατιστικά για το θέμα αυτό. Τα ανάλυσα για να μπορώ να βγάλω κάποια συμπεράσματα. Επειδή λέγονται αρκετά από εμάς τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ,ότι ο προπονητής μας με το ροζ φανελάκι, άλλο αιπιν που του βρήκαμε, έχει μόνο χρησιμοποίησει 14 ποδοσφαιριστές μέχρι τώρα. Το εύρημα της ερευνάς μου έδειξε κάτι πολύ διαφορετικό. Δείτε τον πίνακα πιο κάτω…

Τα στατιστικά της έρευνας μου δείχνουν ότι μέχρι αυτή την στιγμή, έχουν χρησιμοποιηθεί σε επισημά παιχνίδια της ομάδας μας, 23 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου του Τόμας Ντε Βινσεντι, που αποχώρησε. Από τους ποδοσφαιριστές ‘πρώτης’ επιλογής, εάν μπορώ να τους ονομάσω έτσι, Παρντο και Αλωνευτης, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμη. Όλοι οι άλλοι έχουν λεπτά συμμέτοχής, άλλοι περισσότερα και άλλοι λιγότερα.

playermin

Είμαστε ακόμη στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχουμε περίπου ακόμη 40+ επίσημα παιχνίδια στην χρονιά αυτή. Ολοι οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν τον χρόνο που τους αναλογεί. Σίγουρα δεν θα είναι ισότιμος ο χρόνος σε όλους τους ποδοσφαιριστές, γιατί δεν είμαστε σε ‘ιδιωτική ακαδημία’, που όλα τα μωρά πρέπει να παίζουν το ίδιο, αλλά θα παίζουν οι καλύτεροι και αυτοί που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας και του προπονητή μας.

Αυτός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το ποιος θα παίξει και πως θα παίξει και με πιο σύστημα θα παίξει, γιατί όταν θα κριθεί από τα αποτελέσματα και την εμφάνιση της ομάδας, αυτός θα πληρώσει την νύφη. Αυτός παίζει κορόνα γράμματα την δουλειά του και όχι ο κάθε ένας από εμάς, που βγαίνουμε στα ΜΜΕ και κάνουμε τους ειδικούς.

Όσο για το ροζ μπλουζάκι που φοράει, εάν του φέρνει τύχη αυτού και της ομάδας μας, εμάς δεν μας ενοχλεί καθόλου. Εκείνο που ζητάμε από αυτόν είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε το βήμα παραπάνω στο Europa League, μιας και ξεκινήσαμε πολύ καλά. Όλα τα αλλά είναι μουσκουρούθκια του ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ που του αρέσει να κάνει κριτική και να πληγώνει την ομάδα του.

Να αφήσουμε και να δώσουμε το δικαίωμα στον άνθρωπο να κάνει την δουλειά του, όπως αυτός ξέρει. Πρέπει να τον εμπιστευτούμε και να σταθούμε διπλά αυτού και της ομάδας μας. Είδαμε όλοι το μίσος που έχουν ενάντια στην ομάδα μας όλοι οι άλλοι αντίπαλοι. Πρέπει και εμείς να τα βάλουμε με την ομάδα μας;

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Hitman

Like
Share
Tweet