Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γήπεδο: Είμαστε ακόμη στο 5%

helenic_arenaΣήμερα Δευτέρα 10/10/2016 υπήρχε μια συνάντηση, η τρίτη στη σειρά, για το θέμα του γηπέδου. Σίγουρα αυτό μας χαροποιει όλους μας αλλά, δεν πρέπει να παρασυρόμαστε. Είναι μια συνάντηση, μια οικονομική μελέτη για να βγουν κάποια σημαντικά συμπεράσματα για το αν μπορούμε να κάνουμε το δικό μας ιδιόκτητο γήπεδο που θα στοιχίσει γύρω στα 25-30 εκατομμύρια. Αυτό δεν σημαίνει κατανάγκη ότι θα κάνουμε γήπεδο. Είναι απλά μια μελέτη που …

Μπορεί μετά την ερευνά που θα γίνει, να μας πει ότι με τα σημερινά δεδομένα η δημιουργία του γηπέδου με της παραμέτρους και προδιαγραφές που θέλουμε να μην είναι βιώσιμο και εφικτό να γίνει αυτή την χρονική περίοδο. Επαναλαμβάνουμε ότι είναι απλά μια μελέτη που γίνεται και δεν πρέπει να πασαρόμαστε ότι θα κάνουμε γήπεδο για να μην απογοητευτούμε απότομα.

Μακάρι η μελέτη που θα γίνει από ειδικούς να βγάλει το συμπέρασμα και να μας δώσουν το πολυπόθητο ‘go ahead’ και να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες, για την ανέγερση του ιδιοκτήτου γηπέδου μας. Αυτή είναι η ευχή όλων μας και μακάρι όλα πάνε όλα ‘δεξιά’ και εμείς, ο μεγάλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ, θα ειμαστε παρών να δώσουμε το είναι μας για την πραγματοποίηση του ονείρου.

Επαναλαμβάνουμε είμαστε στο πρώτο στάδιο της οικονομικής βιωσιμότητας του γηπέδου. Να κρατάμε μικρό καλάθι για να μην μας έρθει απότομο, εάν η μελέτη είναι αρνητική. Είναι καλυτέρα να είμαστε λίγο κουμπωμένοι και εάν έρθει θετική απάντηση, να πεταχτούμε στους 7 ουρανούς, πάρα να μας πάρει από κάτω.

Εμείς ένα έχουμε να πούμε. Όταν ο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ θέλει, τότε ΜΠΟΡΕΙ.

Hitman

Like
Share
Tweet