Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γηπεδούχοι;

Γειά σας ΑΠΟΕΛιστες μου,  εάν μετά από τις νέες απώλειες της κυρίας δεν καταφέρουμε να το εκμεταλλευτούμε τότε δεν αξίζουμε τον φετινό τίτλο.  Όμως εάν ΣΗΜΕΡΑ δεν νικήσουμε τους χοχους, ευθύνη δεν θα έχουν μόνο οι ποδοσφαιριστές μας αλλά και όλοι όσοι δεν θα έρθουν σήμερα στο γήπεδο γι’ αυτό αφήστε τους καναπέδες και τα καφέ και ελάτε γήπεδο.

Τραγουδώντας  ….με ένα κασκόλ θα έρχομαι για να σου τραγουδώ το πόσο σ ‘αγαπώ…   για να δούμε πόσοι θα αποδείξουν σήμερα ότι αγαπάνε την ομαδα που μας χάρισε τόσες πολλές χαρές τα τελευταία 10 χρόνια.

Όλοι από νωρίς σήμερα πάμε στο Γ.Σ.Π. παίρνονται μαζί μας και κάποιον που δεν ερχόταν μέχρι τώρα γήπεδο. Οι άλλοι φίλαθλοί και οπαδοί των άλλων ομάδων αυτό κάνουν και με αυτή την τακτική γεμίζουν ολο και περισσότερο το γήπεδο.

Ας εκμεταλλευτούμε το ότι είμαστε εμείς οι γηπεδούχοι και να το νιώσουν και οι ποδοσφαιριστές μας και εάν είναι δυνατόν,  να μην μείνει κανένα άδειο κάθισμα. Έφτασε επιτέλους η ώρα, να νιώσουμε όλοι μας, ότι ο ΑΠΟΕΛ παίζει στην έδρα του και είναι ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ!!!

Όταν θέλουμε όλοι μαζί μπορούμε  και στο τέλος όλοι να τραγουδάμε   ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και να μας ακούνε μέχρι την Παπανικολη, Λάρνακα και Λεμεσό και νιώσουν ότι ο ΑΠΟΕΛ ξύπνησε.

 

Νίκη ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Like
Share
Tweet