Γουστάρουμε παρθένες!!! (Βίντεο τσόντας)

Σε ακόμη ένα πολυδιαφημιζόμενο ντέρμπι, με την λεγόμενη ‘παρθένα’ κυρία, στο γούμα της, έχουμε γυρίσει ταινία τσόντας ΧΧΧ και τα μαύρα κοράκια σταματήσαν τα γυρίσματα, γιατί υπήρχαν ‘αίματα’ από παντού και τα κοτοπουλάκια στις εξέδρες σπάραζαν από τον πόνο. Όσον και εάν προσπάθησαν, το κακό δεν αποφεύχθηκε και ο αυτοκράτορας έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Έδωσε μια βαθιά ικανοποίηση στην πρώην παρθένα κυρία για να μην την βρει ο νέος χρόνος ακόμη παρθένα!!!

Η ‘τσόντα’ θα είχε ακόμη περισσότερη επιτυχία, εάν δεν μας ακύρωνα πεντακάθαρο τέρμα για το 0-3 και με ακόμη 30 λεπτά στο παιχνίδι θα ήταν εφικτό το σκορ να πάει πολύ μεγαλύτερο. Αντί αυτού, τα μαύρα κοράκια, προσπάθησαν πολύ, να προστατεύσουν την παρθενιά της κυρία, δίνοντας, ένα ανύπαρκτο πέναλτι, για να τους βάλουν ξανά στο παιχνίδι. Αλλά επειδή ο Θεός δεν είναι καμιλάρης και τα άδικα ούτε ευλογούντε, ο κέρβερος μας Περέζ το απέκρουσε και δυστυχώς ο ‘κκέλης’ δεν τους έκανε το χατίρι να δώσει επανάληψη.

Τα κοτοπουλάκια στις κερκίδες του γούμα, σπάραζαν από τον πόνο και τον διασυρμό τους, που τους βίασαν μέσα στο ίδιο τους στο σπίτι, μπροστά στον κόσμο τους, απολογούμαστε στα ανήλικα παιδάκια για το θέαμα που παρακολούθησαν, που δεν το άντεχαν άλλο!!!

Τώρα αρκετοί αντί-ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ κατάλαβαν πόσο βαρετό είναι το πρωτάθλημα και ότι κάνεις τους δεν τον σώνει να το σηκώσει, εκτός από τον Ευρωπαϊκό αυτοκράτορα.

Αναμένουμε την επόμενη διεκδικήτριά του τίτλου, για να την περιποιηθούμε όπως τους αξίζει.

Δείτε την τσόντα στο κοτέτσι

Hitman

Like
Share
Tweet