Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γράψαμε ιστορία…

Για ακόμη μιία φορά η ομάδα μας, κατάφερε και έγραψε με χρυσά γράμματα ιστορία. Για ακόμη μία φορά τα επιτεύγματα της ομάδας μας, θα είναι εκεί γραμμένα και δεν θα μπορεί κανένας να τα αμφισβητήσει. Είμαστε η μονή ομάδα που μπορεί να γράψει ιστορία.

Μπορεί κάποιοι από εσάς να διερωτόσαστε, τι κάναμε και γράψαμε ιστορία. Μπορεί να αναρωτιέστε εάν ο λόγος είναι ότι κερδίσαμε με 5-1 την ομάδα απομίμηση / κλαμένη του κυπριακού πρωταθλήματος.

Όχι δεν είναι γιατί κερδίσαμε με 5-1 τον απολωνακι. Γράψαμε ιστορία γιατί κερδίσαμε την πρώτη κυπριακή ομάδα, που κέρδισε Ιταλική ομάδα. Μάλιστα, αυτός είναι ο λόγος. Επιτύχαμε το ακατόρθωτο. Κερδίσαμε την σπουδαία κυπριακή ομάδα, που κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, ιταλική ομάδα.

Εάν κάποιοι από εσάς, βλέπετε αυτό το γεγονός και αδιαφορείτε, τότε λανθάνεστε. Η ιστορία θα γραφεί, ότι ο ΑΠΟΕΛ, κέρδισε τον Απόλλωνα, στο αμέσος επόμενο παιχνίδι, που κέρδισε την Λάτσιο Ιταλίας. Αυτό θα γραφεί με χρυσά γράμματα το βιβλίο Ιστορίας του ΑΠΟΕΛ και κανένας ιστορικός δεν θα μπορεί να το αμφισβήτηση.

Μας τα είχαν πρήξει από την Πέμπτη, ειδικά ο Λοατ, για την ιστορία που είχε γράψει η ομαδούλα του, όταν κέρδισε την αδιάφορη μικρομεσαία ομάδα της Ιταλίας, Λάτσιο, στην φάση των ομίλων του Europa League. Γράψαμε ιστορία, φώναζε χαρούμενα και χαμογελαστά σε όλους. Δεν το έχει επιτύχει καμία άλλη κυπριακή ομάδα αυτό που κάναμε εμείς απόψε και ένιωθε τόσο περήφανος. Γελούσαν ακόμη και τα μουστάκια του, που λέει ο λόγος!!!

Ο λοατ όμως δεν είχε πει όλοι την αλήθεια, δηλαδή, ότι τα τελευταία 10 τουλάχιστο χρονιά, δεν έχει κληρωθεί καμία Ιταλική ομάδα με άλλη κυπριακή ομάδα και ειδικά με το ΑΠΟΕΛ για να μπορέσουμε να την κερδίσουμε. Δεν έχει πει ούτε ότι άλλη κυπριακή ομάδα τα τελευταία 10 χρονιά δεν έχει ηττηθεί από Ιταλική ομάδα, γιατί πολύ απλά δεν έχουν αγωνιστεί. Όπως καταλαβαίνετε, η προπαγάνδα στο μεγαλείο της.

Εμείς το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσουμε να γράφουμε πραγματική ΙΣΤΟΡΙΑ με το #DES7INY.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ

Hitman

Like
Share
Tweet