Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

H σοβαρότητα του αγώνα της Τετάρτης!

det_apoel_kapnogona_filiko_doxaΕτοιμάζεται η ομάδα μας για τον Ευρωπαϊκό αγώνα που θα δώσει με αντίπαλο την Μάριμπορ την Τετάρτη στο ΓΣΠ στις 20:00. Μετά απο το φιλικό αγώνα που δώσαμε την Τρίτη και όσα είδαμε στις κερκίδες ένα έχουμε να πούμε: ΜΗΝ ΒΛΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

Αναφέρομαι στην μερίδα οπαδών που εδώ και καιρό δημιουγούν πονοκέφαλο σε χιλιάδες οπαδούς μας και στην ομάδα. Εκείνοι που λένε  no pyro no party ΑΛΛΑ αν θέλουμε το πάρτυ να είναι Ευρωπαϊκό και με οπαδούς, ας μην προκαλέσουν πρόβλημα στον αγώνα της Τετάρτης. Με αφορμή τα περσινά με την Μπακού η ουέφα μας έχει “στο μάτι” και μας προειδοποίησε για το άναμα και ρίξιμο φωτοβολίδων και κροτίδων.

Ας μήν δημιουργούμε προβλήματα και καταστάσεις ΜΟΝΟΙ μας. Ας μήν πληγώσουμε την ομάδα ξανά!!! ΟΛΟΙ μας αγαπούμε το ΑΠΟΕΛ και θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα. Τέτοιες ενέργειες καταστρέφουν την ομάδα! Η ουέφα δεν αστιεύεται και δεν την νοιάζει τι λένε οι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ στη νότια! Ας σοβαρευτούν εκείνοι που κάνουν κακό στην ομάδα γιατί φέτος λόγω οικονομικών το ΑΠΟΕΛ ζητά την πρόκριση περισσότερο απο άλλες χρονίες.

Στον αγώνα της Τετάρτης πιθανώς να έχουμε ευτράπελα αν γίνει καμιά στραβή με αυτή την μερίδα των οπαδών. Θα καταντήσουμε να καυγαδίζουμε μεταξύ μας και επειδή η υπομονή του ΑΠΟΕΛίστα κάποτε θα εξαντλιθεί το αποτέλεσμα θα πονέσει μερικούς. Δεν είναι προειδοποίηση είναι γεγονός. Πάρα πολλοί οπαδοί μας σε ΟΛΕΣ τις κερκίδες αντέχουν…πόσο όμως ακόμα;

Like
Share
Tweet