Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χάρη, γύρνα πίσω

anakoinosi-26052016Τους τελευταίους μήνες, γίνετε μια μεγάλη υπερπροσπάθεια, από όλους τους ΑΠΟΕΛιστες, να μαζευτούν λεφτά και υλικά, για να κάνουμε ένα από τα όνειρα μας πραγματικότητα, το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ. Το έργο αυτό, το έχουν αναλάβει, οι Εθελοντές Φίλοι ΑΠΟΕΛ, με προτεστάντη το πρόεδρο τους, Χάρη Βασιλείου, να ηγείται αυτού του έργου. Οι Εθελοντές μας, δουλεύουν ακούραστα, εδώ και αρκετούς μήνες, αφιερώνοντας, πάρα πολλή χρόνο, για να μπορέσουν να βρουν τα λεφτά και τα υλικά για την ανέγερση του μουσείου μας.  Για αρκετούς μήνες, το έργο προχωρούσε ομαλά, και βάσει πλάνου, αλλά τώρα τελευταίος, και ειδικά με την αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου, του Σωματείου μας, κάτι δεν πάει καλά με την υλοποίηση του μουσείου μας, με αποκορύφωμα την παραίτηση του προέδρου των Εθελοντών Φίλων ΑΠΟΕΛ, και του συντονιστεί αυτού έργου, Χάρη Βασιλείου. Με μία ανακοίνωση που διαβάσαμε στα ΜΜΕ, μείναμε όλοι ξεροί, και απορημένοι, για το τι συμβαίνει, και το όνειρο μας, μπορεί να μείνει ανεκπλήρωτο. Χάρη Βασιλείου, …

Το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να το τελειώσει. Κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο, στην υλοποιήσει αυτού του έργου, που ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει δαπανήσει λεφτά, είτε υλικά, για να πραγματοποιηθεί. Το μουσείο αυτό, το περιμένουμε, με πάρα πολύ ανυπομονησία και χαρά, γιατί θα μας γεμίσει, με περηφάνεια, και θα μπορούν οι νεότεροι ΑΠΟΕΛιστες να μαθαίνουν την μεγαλοπρεπή ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Χάρη, γύρνα πίσω στην δουλειά σου, με τους συνεργάτες σου, που δουλεύεις, εδώ και αρκετό καιρό, για την κατασκευή του Μουσείου μας. Σε παρακαλούμε, να το ξανασκεφτεί, και να ανακαλέσεις την απόφαση σου. Μην προδώσεις, το κόσμο του ΑΠΟΕΛ, που σε εμπιστεύτηκε, και που απλόχερα, σου έχει δώσει λεφτά από το υστέρημα του, για να κάνεις ένα από τα όνειρα μας, πραγματικότητα. Το Μουσείο ΑΠΟΕΛ, ανήκει, εξολοκλήρου, στο κόσμο του ΑΠΟΕΛ, και σε κανένα άλλο.

Θέλουμε, τώρα που τα πράγματα είναι πιο ήρεμα, να βάλει πίσω σου τα προσωπικά, και να προτάξεις το ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ σου πάνω από όλα, και να επιστρέψει πίσω στην δουλειά σου, και να κάνει, αυτό που έχεις ονειρευτεί, εσύ και όλοι εμείς.

Ο ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Hitman

Like
Share
Tweet