Αρχίζει το Ευρωπαϊκό όνειρο…

for-the-winΔεν πρέπει η Ελσίνκι να σταθεί εμπόδιο στο Ευρωπαϊκό όνειρο του ΑΠΟΕΛ. Πολλές άλλες ομάδες τα προηγούμενα χρόνια προσπάθησαν να μας σταματήσουν αλλά νίκησε η Πορτοκαλί ΑΠΟΕΛίστικη ψυχή μας και φυσικά το καλό μας ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε στην ομάδα και δεν σταματούμε να ελπίζουμε οτι το αποψινό παιχνίδι θα είναι μόνο η αρχή. Πιστεύουμε στο Ευρωπαϊκό όνειρο και κανένας δεν θα μας σταματήσει αν θελήσουμε να συνεχίσουμε. Μπορούμε

Μπορούμε να περάσουμε το Φιλανδικό εμπόδιο και να συνεχίσουμε στον επόμενο γύρο. Η ομάδα πρέπει να φανεί σοβαρή και πειθαρχημένη. Νέοι παίκτες με όρεξη και οράμα είναι έτοιμοι απόψε να αντιμετωπίσουν τον πρώτο αντίπαλο σε ξένο έδαφος. Ο Δώνης, το τεχνικό τίμ, ο πρόεδρος και όλοι όσοι ταξίδεψαν με τον ΘΡΥΛΟ οφείλουν να εμψυχώσουν τους παίκτες και να τους δώσουν να καταλάβουν οτι αυτή η πρόκριση είναι στα πόδια τους.

Μεγάλο πλεονέκτημα πάντως οτι παίζουμε εκτός τον πρώτο αγώνα. Αυτό όμως ας μην μας χαλάσει τα σχέδια, και ας προσπαθήσουμε με την ομαδικότητα μας και το καλό Ευρωπαϊκό μας κουστούμι να αντιμετωπίσουμε σοβαρά τον αντίπαλο και να πάρουμε τη πολύτιμη νίκη. Μεγάλο πλεονέκτημα του αγώνα θα είναι επίσης αν σκοράρουμε!

Σημειώστε οτι ο αποψινός αγώνας θα μεταδοθεί απο το Cytavision Sports 2. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τον αγώνα μαζί μας σε μια ΑΠΟΕΛίστικη όμορφη ατμόσφαρα στο fan club μας στο Παλιομέτοχο. Κρατήσεις για τον αγώνα στο τηλέφωνο: 97 807868. Θα μπορείτε επίσης να γίνεται μέλη του φαν κλαπ μας και να αποκτήσετε το κασκολ του APOEL Partidarios. Λεπτομέρειες και εγγραφές απόψε, αλλά και στο τηλέφωνο 97 807858.

Συνεχής ενημέρωση για όλα οσα αφορούν τον σημερινό αγώνα απο το twitter μας αλλά και τον προσωπικό λογαριασμό μας στο facebook.

frontpageMENU

 

Πάμε για το διπλό ρε ΘΡΥΛΕ μου!

Like
Share
Tweet